Liga 1

Petrolul îi reproșează lui Radu Petrescu altă fază decisivă din meciul cu CFR Cluj: „Ce cauți acolo? Parcă e prea mult contra noastră”

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 04 februarie 2024

Claudiu Tudor, președintele Petrolului Ploiești, a atras atenția că, la golul egalizator al CFR-ului, „centralul” Radu Petrescu s-a pus în calea petrolistului Takayuki Seto, care voia să-l blocheze pe Keita.

Golul victoriei CFR-ului la Ploiești a suscitat numeroase discuții, dar președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a făcut trimitere și la faza de la golul prin care Keita a egalat la unu pe tabela de marcaj.

Claudiu Tudor: „Taka nu poate ieși la blocaj din cauza arbitrului”

 „Urmăriți și golul egalizator al CFR-ului, Taka (n.r. - Takayuki Seto) nu poate ieși la blocaj din cauza arbitrului.

Ce cauți acolo? Noi ne uităm la toate elementele. S-a poziționat prost. Te-ai poziționat greșit cu Steaua, cu intervenția lui Hanca, acum, la golul de 2-1, te-ai poziționat greșit, n-ai văzut faultul, la primul gol, iar greșit. Eu vă spun ce văd. Parcă este prea mult contra noastră. E normal să fim frustrați”, a comentat Tudor.

Claudiu Tudor: „Invers era fault clar. Pentru noi nu s-ar fi dat”

Arbitrul Radu Petrescu a fost ținta criticilor jucătorilor și oficialilor Petrolului, după meciul pierdut sâmbătă seară, pe „Ilie Oană”, în fața CFR-ului (1-2). Imediat după fluierul final, ei au „tăbărât” pe „centralul” partidei, cerându-i insistent explicații pentru faza de la golul lui Deac, reușită ce a pecetluit în prelungiri scorul final.

În minutul 90+4, Peter Michael a câștigat un duel contra lui Paul Papp. I-a pasat ideal lui Ciprian Deac, iar veteranul lui CFR Cluj a înscris în poarta goală. Foștii arbitri Ion Crăciunescu și Constantin Zotta au avut păreri diferite, „la cald”, iar președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a venit cu noi acuzații duminică dimineață.

”Toată lumea a spus că a fost fault clar. Paul a spus clar. Când ești în săritură ești foarte ușor de dezechilibrat. El urmărește mingea. E împingere. Invers era fault clar. Pentru noi nu s-ar fi dat, vă spun sigur. Dacă faza era la mijlocul terenului probabil se dădea fault”, a comentat Tudor într-o intervenție la Digisport.

Claudiu Tudor acuză aroganța lui Radu Petrescu: „Mi-a răspuns «Pleacă de aici!, Pleacă de aici!»”

El a reclamat și atitudinea „arogantă” a arbitrului bucureștean. „Nu știu de ce, dar în momentul în care vine domnul Radu parcă se întorc astrele, așa, împotriva noastră. L-am avut deja de trei ori. I-am spus după meci, m-am dus la el, a fost foarte arogant. A dat 6 minute de prelungiri, s-au făcut schimbări, s-a stat două minute la acest gol.

În fix minutul 6 a fluierat. I-am spus: «Radu, s-a stat 2 minute numai la gol, de ce n-ai prelungit cum era corect?» Mi-a răspuns «Pleacă de aici!, Pleacă de aici!» Adică o atitudine ca și cum el este Dumnezeu. Exact așa mi-a zis.

L-am avut ultima oară acasă pe domnul Barbu. Senzațional a fost. Sau George Găman. Și acasă, la Hanca, i-am zis, «Radu, este intervenție de roșu». Replica lui,« Ieși de aici!”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.