Liga 1

Becali, lăudat pentru o mutare făcută în acest mercato: „Pare că nu s-a păcălit”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 04 February 2024

După Rapid – Oțelul 2-1, mijlocașul croat Damjan Djokovic (33 de ani) a fost cel mai criticat rapidist.

Adus în această iarnă de Rapid, după ce și-a reziliat contractul cu FCSB, Djokovic pare că încă nu s-a adaptat la jocul giuleștenilor și nu se ridică la nivelul așteptărilor. După ce a fost criticat de Dumitru Dragomir și Ovidiu Herea, Damjan Djokovic a fost acum arătat cu degetul și de Marius Baciu. 

Damjan Djokovic, criticat după Rapid – Oțelul

„Djokovic, pe care îl ştiam că vine la pasă, chiar prea mult, lângă fundaşii centrali, a evitat. L-am văzut foarte greoi la acest meci. Nu a câştigat aproape niciun duel. L-am văzut foarte, foarte obosit. Poate că se vede vârsta. 

Toată lumea a zis de Gigi Becali că l-a dat. Dar cred că a văzut ceva, că nu dă randamentul pe care îl vrea FCSB. Nu vedem că s-a păcălit Gigi Becali. Deocamdată, Djokovic nu a demonstrat că e un mijlocaș care să creeze, care să ia mingea, care să dea o pasă finală”, a spus Marius Baciu la PrimaSport.

E bine că am câștigat al 3-lea meci la rând, asta ne dă un moral foarte bun. Am făcut o primă repriză foarte bună. Faptul că am jucat cu doi atacanți a fost un lucru bun. Am avut ocazii, cred că este o victorie meritată, felicit băieții! Nu ne-am dorit să ne retragem, dar am făcut-o în ultimul sfert de oră. Am luat acel gol dintr-o aruncare de la margine. 

Oțelul este o echipă care aleargă mult, au încercat, bravo lor!  Avem variante acolo, în spatele vârfului, e și Hasani, vom vedea cum vom juca. Astăzi echipa s-a descurcat foarte bine, Oțelul nu pierduse în deplasare cu nimeni până acum. E meritul băieților. Normal, patronul vrea să luptăm pentru titlu, dar e un privilegiu să ai presiune, Rapid e o echipă de tradiție, cu jucători valoroși și lot numeros.

- Cristiano Bergodi

VIDEO . Cristiano Bergodi: „Vom lupta pentru a-i pune probleme FCSB-ului"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.