Liga 1

Prima reacție a lui Elias Charalambous după ce a fost jignit în direct că ar avea „creier zero”: „Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși”

Elias Charalambous // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu  —  Sunday, 04 February 2024

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a reacționat după ce a fost criticat vehement și jignit în direct la TV, ceea ce l-a făcut și pe MM Stoica, managerul general al FCSB, să se revolte.

  • Recent, Mihai Stoica a declarat că este inadmisibil ca Vali Moraru, moderatorul DigiSport, să spună despre antrenorii de la FCSB că au „creier zero”. 
  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB era contrariat și de faptul că un invitat constant al celor de la DigiSport consideră că există „prostituție” în cadrul clubului bucureștean. Chiar dacă nu i-a specificat numele, Decebal Rădulescu este cel la care Mihai Stoica a făcut referire.

Întrebat la conferința de presă de azi, Elias Charalambous a avut o reacție categorică. Spune că a fost deranjat de reacțiile celor doi și l-a apreciat pe Ilie Dumitrescu că l-a apărat.

Elias Charalambous a reacționat după ce a fost criticat și jignit în direct

„În primul rând, eu încerc să respect toți jurnaliștii. Am aflat despre ce s-a discutat. Eu respect pe toată lumea. Sunt de părere că trebuie ca în primul rând să te respecți pe tine. Dacă nu o faci, nu-i poți respecta pe alții. Mai ales dacă apari mereu la televizor. Trebuie să fii de zece ori mai atent cu ce spui.

În cariera mea, mereu am avut parte de presiune, atât din partea fanilor, cât și din partea presei. Dar e prima dată când văd că se întâmplă așa ceva. În România aveți o mare problemă. Oricine poate spune orice la televizor. Când te văd milioane de oameni trebuie să te respecți și apoi să-i respecți pe ceilalți.

Dar poate ăsta e un fel al oamenilor de a fi în centrul atenției Dacă spui lucrurile rele despre alții, poate e un mod de a-i face pe alții să vorbească despre tine. Știu că sunt și oameni buni în presă. Știu că Ilie Dumitrescu, care mi-a fost antrenor, înțelege fotbalul și știe când să vorbească de bine și când să vorbească de rău. Acum nu poți spune așa ceva. Trebuie să aștepți momentul potrivit dacă vrei să spui ceva rău.

Dacă înțelegi fotbalul poți să faci o analiză și să vezi dacă o echipă e pregătită de antrenor sau dacă doar aleargă. Trebuie să înțelegi fotbalul. Ilie Dumitrescu a arătat că are personalitate. Oricine poate spune lucruri rele despre noi și să ne critice. Dacă ești deștept, găsești momentul optim pentru a le spune. Eu accept să fiu criticat, dar pentru fotbal. Aici, în 95% dintre cazuri lumea vorbește despre altceva, nu despre fotbal. Nu știu dacă asta vinde sau dacă așa devin oamenii faimoși. Nu știu de ce fac asta”, a reacționat Elias Charalambous.

VIDEO Totul despre FCSB - Farul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.