Liga 1

Gheorghe Hagi, atac dur la adresa contestatarilor Cristinei Neagu: „Ce atâta invidie și răutate? Hai să ne trezim odată!”

Gheorghe Hagi, alături de Cristina Neagu, foto: facebook Farul Constanța

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 04 februarie 2024

Gheorghe Hagi (58 de ani) a lansat un atac la adresa celor care contestă salariul mare pe care Cristina Neagu (35 de ani) îl câștigă la CSM București.

Patronul și antrenorul Farului Constanța este alături de handbalista desemnată cea mai bună din lume în 2015, 2016 și 2018.

Gheorghe Hagi: „Ea trebuia să câștige un milion pe an sau două”

Cea mai bună handbalistă din lume, Messi al hanbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 300 sau 250 de mii de euro. Domnilor, hai să ne trezim odată, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate? Ea trebuia să câştige un milion pe an, două milioane pe an. Chiar aşa ne ducem în jos, până unde?

Messi al handbalului, cea mai bună sportivă din lume, oare cât câştiga dacă era în altă parte? E incredibil câtă invidie şi câtă răutate, când de fapt ea trebuia să fie cea mai bine plătită, să aibă cinci sponsori, cei mai mari din România, dacă e Messi, cea mai bună din lume. Şi noi eram invidioşi de ce câştigă ea 250 de mii? E incredibil”, a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB, din etapa #24 a Superligii.

Hagi s-a enervat când a fost întrebat despre absența lui Darius Olaru din tabăra FCSB-ului. Golgheterul Superligii este suspendat.

Nouă ne lipsește cel mai bun mijlocaș de anul trecut, Băluță, dar nimeni nu pomenește vreo întrebare. Credeți că Băluță, Artean și Nedelcu se înlocuiesc ușor?! Ei nu joacă la mijloc, scuzați-mă! Mă interesează pe mine cine lipsește la ei? Ei oricum au un lot foarte bun. Lipsește Olaru, l-au luat pe Baba Alhassan, jucător foarte bun de Divizia A. O echipă nu stă într-un jucător.
- Gică Hagi

Farul este pe locul 4 în Superliga, cu 36 de puncte acumulate după 23 de partide și speră să obțină biletele pentru play-off. Constănțenii au un avans de un punct față de urmăritoare.

VIDEO. Avertismentul lui Gică Hagi: „Fac și eu cum a făcut Klopp”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.