Liga 1

Momente încinse în startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova » Oltenii, gol anulat, gazdele au cerut un penalty

Sepsi - Universitatea Craiova, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Romeo Ene  —  Sunday, 04 February 2024

Sepsi - Universitatea Craiova, meci din etapa #24 a Superligii se joacă acum. Sepsi a deschis scorul în minutul 33, prin Debeljuh, iar în primele 30 de minute au avut loc două faze controversate, analizate de arbitrajul video.

În minutul 8, Universitatea Craiova a trimis mingea în poartă. Oltenii s-au bucurat pentru deschiderea scorului, dar golul a fost anulat de VAR.

Craiova a înscris, golul i-a fost anulat » Sepsi a cerut un penalty

Raul Silva (34 de ani), fundașul central al Universității Craiova, a trimis mingea în poartă din interiorul careului. După 4 minute de consultare a sistemului VAR, golul a fost anulat din cauza unui ofsaid. Decizia i-a nemulțumit pe jucătorii Universității Craiova. Linia, din nou, pare trasată greșit.

Faza golului marcat de Raul Silva, foto: captură de ecran Digisport

În minutul 19, jucătorii lui Sepsi au protestat și ei din cauza arbitrajului. Gabriel Debeljuh (27 de ani) a căzut în careu, după o neînțelegere între David Lazar (32 de ani) și Raul Silva. Faza a fost analizată din nou, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

Arbitru: Kovacs Istvan (Carei). A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti). VAR: Costreie Sorin (Voluntari). AVAR: Baban Vlad (Iaşi).

Sepsi - Universitatea Craiova, cele mai importante informații

  • Covăsnenii au pierdut în etapa precedentă, 1-2 cu UTA, aceasta fiind prima înfrângere suferită de Sepsi sub conducerea lui Bernd Storck.
  • De partea cealaltă, oltenii vin după o perioadă mai puţin reuşită, cu doar două puncte scoase în precedentele cinci jocuri disputate în campionat.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de şase ori au câştigat covăsnenii, de opt ori s-au impus craiovenii, iar de alte cinci ori au remizat.
  • Niciunul dintre cele nouă jocuri cu Sepsi gazdă nu s-a încheiat la egalitate, palmaresul duelurilor cu gruparea din Sf. Gheorghe în postura de formaţie organizatoare cuprinzând patru succese ardelenii şi cinci victorii oltenii.
  • Prima confruntare din campionat a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK-U Craiova 2-3. Acesta a fost şi jocul cu cele mai multe goluri marcate.
  • Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 16 septembrie 2023, Universitatea Craiova-Sepsi OSK 2-1, goluri marcate de Jovan Markovic, Lyes Houri, respectiv Marius Ştefănescu.
  • 27 de jucători a utilizat Sepsi OSK în primele 23 de etape, dintre care 15 au contribuit la reuşitele covăsnenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.
  • 28 de fotbalişti au bifat minute în tricoul Universităţii în ediţia curentă, 17 dintre ei fiind autohtoni.

VIDEO. Atmosferă frumoasă la Sfântu Gheorghe

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.