Campionate

Beckham, huiduit în Hong Kong! Fanii asiatici s-au înfuriat: „Ne vrem banii înapoi!" » Ce s-a întâmplat

Leo Messi, pe stadionul din Hong Kong Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 04 februarie 2024

Inter Miami a câștigat meciul de pregătire contra Hong Kong, 4-1, dar suporterii asiatici au fost dezamăgiți că Leo Messi a urmărit tot jocul de pe banca de rezerve și i-au cerut banii pe bilete înapoi lui David Beckham, președintele și unul dintre acționații clubului american.

Inter Miami e aproape de sfârșitul turneului asiatic. După 0-6 cu Al Nassr, meci în care Leo Messi a jucat doar în ultimele șapte minute, echipa lui David Beckham a jucat în Honk Kong împotriva unei selecționate locale.

Suporterii asiatici, 300 de dolari pentru a-l vedea pe Leo Messi. Dar el era accidentat

După un antrenament cu stadionul plin, a urmat meciul cu toate locurile ocupate. Dar cei 40.000 de spectatori au avut o mare dezamăgire la această partidă pentru care au plătit 300 de dolari pe bilet. Tichete vândute în numai o oră încă din decembrie.

Tocmai Messi a lipsit. A rămas pe bancă pe întreaga durată a întâlnirii. Campionul mondial argentinian, 36 de ani, a suferit o leziune musculară și nu avea nicio șansă să intre pe teren.

I-au întrerupt discursul lui David Beckham după ce Leo Messi a rămas pe bancă

Totuși, spectatorii nu au înțeles. Voiau neapărat să-l urmărească jucând pe Messi (și Luis Suarez a fost rezervă, lângă Leo) și n-au putut să-l vadă. S-au răzbunat la final pe David Beckham, președintele și unul dintre acționarii lui Inter Miami.

Asiaticii au protestat, l-au huiduit pe Beckham și au început să scandeze: „Ne vrem banii înapoi!". Fostul mare internațional englez, ex-Manchester United, le-a mulțumit în timpul speech-ului pentru "incredibila primire", potrivit Daily Mail. I s-a răspuns cu fluierături.

Messi participase la antrenamentul făcut cu o zi înainte, dar nu a evoluat niciun minut în meci. Și spectatorii din Hong Kong nu au înțeles de ce a lipsit. Chiar și fără sud-american, Inter Miami a câștigat meciul de pregătire din Hong Kong, 4-1.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.