Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău, discurs dur la adresa jucătorilor săi, după eșecul cu UTA: „Joacă foarte modest, nu arătăm deloc bine”

Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 04 februarie 2024

Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) și-a criticat jucătorii după înfrângerea de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 1-3. 

Clujenii au înscris în minutul 7, prin fundașul Kelven Thalisson (25 de ani), dar reușita brazilianului a fost anulată de VAR din cauza unui offside. Arădenii au punctat de 2 ori, prin Eric Omondi (29 de ani) și Kevin Luckassen (30 de ani), iar Daniel Popa (28 de ani) a redus din diferență până la pauză. Omondi a reușit „dubla” în minutul 55 și a stabilit scorul final, 3-1 pentru UTA Arad.

Ioan Ovidiu Sabău: „E o situație greu de gestionat”

„Sunt cinci meciuri și patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e ușor. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate. Este adevărat că în momentul de față sunt jucători foarte importanți care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Așteptările sunt mari și ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupați de jocul lor.

E o situație greu de gestionat. Trebuie să știm unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă. Echipa nu a stat nici în Alex Chipciu, dar nici în Dan Nistor. Sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, iar atunci când sunt foarte concentrați sunt niște lideri și pot să facă diferența.

În momentul de față, mulți jucători joacă foarte foarte mult sub nivelul lor. Am primit niște goluri ușoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a declarat Sabău, conform digisport.ro.

În urma acestui rezultat, U Cluj se află pe locul 8 în Superliga, cu 32 de puncte acumulate după 24 de etape. De cealaltă parte, trupa lui Mircea Rednic a urcat pe locul 11, cu 30 de puncte și speră la ocuparea unui loc de play-off la finalul sezonului.

VIDEO. Elias Charalambous speră să-i strice ziua de naștere lui Gheorghe Hagi

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.