Liga 1

Ivaylo Petev, scos din sărite de un jucător al Craiovei: „N-a fost deloc bine! Mi-am ieșit din minți”

+16 Foto
Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul grupării oltene, recunoaște că greșeala lui Jovan Markovic, de la primul gol, l-a scos din sărite.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 04 februarie 2024

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 3-1, în runda cu numărul 24 din Superligă, rezultat influențat decisiv de erorile lui Istvan Kovacs. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul grupării oltene, recunoaște că greșeala lui Jovan Markovic, de la primul gol, l-a scos din sărite. 

În minutul 32, Jovan Markovic a pierdut mingea în preajma propriului careu. Debeljuh a profitat, a deschis scorul și i-a provocat antrenorului Petev o criză de nervi.

Ajutați și de un arbitraj dezastruos al lui Istvan Kovacs, cu 4 erori grave de arbitraj, oltenii au revenit și au câștigat. 

Ivaylo Petev, enervat de Jovan Markovic în Sepsi - Universitatea Craiova

„Am repetat și astăzi una dintre greșelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu și pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut și ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Mi-am ieșit din minți la greșeala lu Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci. 

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era și o problemă pe partea mentală”, a spus Ivaylo Petev la Prima Sport. 

Trebuia să ne trezim. Și trebuie să o facem în continuare! Am vrut la gol să țin puțin de minge. Am fost șicanat din spate și am pierdut-o. Mă bucur că am marcat până în pauză. E bine că am câștigat
- Jovan Markovic, atacant Universitatea Craiova

VIEDO. Roland Niczuly la meciul 200 în Liga 1! Sărbătorit la Sepsi - Universitatea Craiova

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.