Handbal

Ieșire devastatoare a președintelui, după Rapid - Ferencvaros: „Trebuie să spun! El e vinovat pentru tot ce se întâmplă la club”

+26 Foto
Bogdan Vasiliu, președintele clubului giuleștean, dă vina pe fostul antrenor Kim Rasmussen pentru sezonul nereușit. / FOTO: Cristi Preda

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  duminică, 04 februarie 2024

Rapid a fost învinsă de Ferencvaros, scor 20-23, în runda cu numărul 12 a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. Bogdan Vasiliu, președintele clubului giuleștean, dă vina pe fostul antrenor, Kim Rasmussen, pentru sezonul nereușit. 

Rapid și-a compromis azi în foarte mare măsură șansele de calificare în optimile Ligii Campionilor. Are nevoie de un miracol în ultimele două runde. Bogdan Vasiliu nu s-a ferit de cuvinte. 

VIDEO. Bogdan Vasiliu, după Rapid - Ferencvaros: „Puțin spus dezamăgit!”

>

„Vom crede în șansele noastre până la final. Dacă cei de la Ferencvaros se împiedică, suntem peste ei. 

Dezamăgit e puțin spus pentru meciul de azi. Sunt foarte supărat. Am crezut mult în victorie. Anul acesta am făcut meciuri foarte bune în Champions League. Astăzi n-am avut o prestație la nivelul celor trecute.

Jucăm în Champions League, jucătoarele sunt plătite să suporte presiunea. Am jucat atâtea meciuri cu sabia deasupra capului. Nu poți spune că e un sezon ratat. A fost o grupă a morții. Am zis de la început că e infernală. Am făcut față cu brio. Vedem față până la final.

În campionat, obiectivul e locul 2, pentru a obține wildcard de Liga Campionilor. E greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva ca să schimbe ierarhia campionatului. Miercuri avem meci cu CSM, încercăm să reducem din handicap. Va fi foarte greu”, a spus Bogdan Vasiliu. 

+26 Foto
Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Vasiliu a îndreptat toată vina către Kim Rasmussen, antrenorul aflat pe banca Rapidului în prima parte a actualei stagiuni: 

Trebuie să spun, chiar dacă va durea, Kim Rasmussen a ratat complet pregătirea din vară. El e principalul vinovat pentru acest parcurs mai slab. Tot e a făcut a fost complet greșit. Lucrul acesta a dus și la multe accidentări. La momentul respectiv părea o soluție bună. Îmi pare rău că n-am încetat colaborarea cu el din vară
- Bogdan Vasiliu, președinte Rapid 

Rapid, ca și eliminată din Liga Campionilor la handbal feminin 

Rapid rămâne cu 7 puncte în grupa B, la 3 în spatele lui Ferencvaros. Pentru a se califica în optimile de finală, giuleștencele au nevoie de un miracol:

  • Rapid trebuie să câștige ultimele două meciuri, în deplasare cu Zaglebie și acasă cu Esbjerg
  • Ferencvaros trebuie să piardă ambele partide rămase, acasă cu Kristiansand și în deplasare cu Metz.

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.