Liga 1

Informație-bombă, la o oră după meciul făcut praf de Kovacs » Doar un „central” român merge la Euro 2024: „A fost promovat”

În ziua în care a făcut praf meciul Sepsi - Universitatea Craiova, scor 1-3, Istvan Kovacs (39 de ani) a primit o veste mare. Va fi singurul „central” român la Euro 2024

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 04 February 2024

În ziua în care a făcut praf meciul Sepsi - Universitatea Craiova, scor 1-3, Istvan Kovacs (39 de ani) a primit o veste mare. Va fi singurul „central” român la Euro 2024. 

Istvan Kovacs a luat 6 decizii greșite în duelul dintre Sepsi și Universitatea Craiova, toate cu impact major, și a primit nota 1 din partea GSP.ro. 

N-a fost prima prestație modestă din acest campionat. Influența pe care o are grecul Kyros Vassaras, șeful CCA, îl protejează însă în fața oficialilor europeni. 

Istvan Kovacs merge la Euro 2024

„Informaţia mea e că UEFA a luat decizia de a-l opri în lotul pentru EURO pe Istvan Kovacs, nu şi pe Haţegan. Singura brigadă care merge la EURO e a lui Istvan Kovacs. 

Acum e numărul 6 în lista arbitrilor FIFA la UEFA. E locul 6, el a fost promovat”, a spus Dan Udrea la Orange Sport. 

Informația dezvăluită în această seară de Dan Udrea, moderatorul emisiunii „Sport Center” și jurnalist cu surse de încredere în lumea arbitrajului, nu a fost deocamdată confirmată oficial. 

Istvan Kovacs va avea propria brigadă la Euro 2024. De această dată, cu siguranță va fi delegat la cel puțin un meci. 

„Centralul” din Carei a fost prezent și la Campionatul Mondial din Qatar, dar a primit doar rol de al patrulea oficial. 

Scandal de arbitraj cu Istvan Kovacs, după Sepsi - Craiova: „Cine-l vede pe el în Europa?”

Sepsi ar fi trebuit să primească două lovituri de la 11 metri în prima repriză a duelului cu CS Universitatea Craiova, iar Raul Silva n-ar fi trebuit să prindă repriza secundă pe gazon. A fost doar începutul unei seri nefaste pentru Istvan Kovacs. „Centralul” a fost criticat dur de oficialii lui Sepsi. 

Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil! Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea «galben!», nu s-a dat. 

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!
- Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi

VIDEO. Bernd Storck, revoltat de arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Nu vreau să caut scuze, însă astăzi am fost dezavantajați”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.