Liga 2

Un atacant spaniol semnează azi cu CSA Steaua! Pleacă Bogdan Chipirliu?

Nacho Heras / FOTO: Facebook @Nacho Heras

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 05 februarie 2024

Spaniolul Nacho Heras a ajuns aseară la București, va semna azi cu CSA Steaua. De văzut dacă Bogdan Chipirliu, golgheterul formației, va mai părăsi gruparea din Ghencea.

Atacantul Nacho Heras (26 de ani) a reziliat contractul cu Recreativo Huelva și va semna cu CSA Steaua, informează sursele GSP.ro. Afacerea se va face azi. Vârful iberic trebuia să semneze de săptămâna trecută, dar de-abia astăzi se fac actele.

CSA Steaua îl transferă pe Nacho Heras din Spania

De văzut acum dacă formația din Capitală își va mai pierde golgheterul din ultimele sezoane. Bogdan Chipirliu ar vrea o nouă provocare, la o echipă cu drept de promovare, și forțează o mutare la Gloria Buzău! CSA nu-l lasă gratis.

17 meciuria strâns Nacho Heras pentru Recreativo în actuala stagiune

Daniel Oprița l-a dorit foarte mult pe vârful spaniol în echipa sa. Un jucător crescut la academia lui Atletico Madrid. A evoluat chiar și pentru echipa secundă a lui Atleti. Apoi, a trecut la Getafe.

Au urmat Baleares, Leganes, Getafe B, Burgos și Linense. CSA Steaua a adus al 5-lea vorbitor de spaniolă în Ghencea, Heras după conaționalii săi Sierra și Pau Miguelez, plus argentinienii Mancuso și Ceceri, ce-au evoluat și ei în Spania, în trecut.

200.000 de euroeste cota lui Nacho Heras, potrivit Transfermarkt

Bogdan Chipirliu poate pleca doar pe bani!

Deși este unul dintre jucătorii preferați de antrenorul trupei din Ghencea, Daniel Oprița, Chipirliu pare să fie atras de posibilitatea de a lupta pentru ascensiunea în prima ligă cu Gloria Buzău.

Bogdan Chipirliu, golgheterul Stelei

Discuțiile încă sunt între cele două părți, dar s-ar putea concretiza doar dacă Buzău, sau oricare club ce-l dorește pe atacant, plătește o anumită sumă de bani pentru Chipirliu. Gratis nu va pleca, susțin sursele GSP!

În acest moment, problema o reprezintă clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.