Liga 1

5 detalii de la FCSB - Farul » Ce au remarcat reporterii GSP la Elias Charalambous + scene curioase la pauză

+26 Foto
FCSB - Farul, etapa #24

Articol de Raed Krishan (foto), Sergiu Alexandru, Remus Dinu, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Monday, 05 February 2024

FCSB și Farul s-au duelat pe Arena Națională, în derby-ul etapei a 23-a din Superligă, meciul terminându-se la egalitate, 1-1, după ce gazdele au marcat în prelungiri.

1. S-a răzgândit Becali sau Charalambous și Pintilii au fost mai tari?

În victoria cu Universitatea Craiova, FCSB l-a pierdut pe golgheterul Darius Olaru. Avertizat cu galben, mijlocașul a fost suspendat pentru meciul cu Farul. Iar patronul Gigi Becali a anunțat că FCSB va face mai multe schimbări tactice, urmând ca Alexandru Băluță să fie coborât ca inter, din poziția de atacant central.

Doar că la ora meciului, FCSB a arătat diferit. Băluță a rămas în centrul atacului, iar în locul lui Olaru a apărut Baba Alhassan

Introducerea fotbalistului adus de la Hermannstadt a fost de bun augur. Fotbalistul de care Gigi Becali nu este încă pe deplin mulțumit a fost printre cei mai activi de la FCSB, marcând în minutul 55. Cel mai probabil, decizia i-a aparținut staff-ului. Și cel mai probabil, Baba va rămâne în primul „11” și la meciul cu Sepsi (11 februarie). De data asta, în locul lui Adrian Șut, suspendat.

2. Elias Charalambous chiar e antrenor

Contestat și criticat de când a preluat banca FCSB-ului pentru că Gigi Becali se implică în alcătuirea echipei de start și la schimbări, Elias Charalambous se comportă ca orice antrenor peste care nu se bagă patronul. Și a arătat că nu are doar rol decorativ.

+26 Foto
FCSB - Farul, etapa #24

Extrem de implicat pe margine tot timpul, cipriotul a stat doar în picioare pe întreaga durată a meciului. S-a agitat și a dat indicații întruna, reparând greșelile de poziționare ale elevilor săi sau încercând să le explice cum să depășească defensiva Farului. Și chiar a schimbat în timpul meciului, cerându-le lui Tavi Popescu și Luis Phelipe să schimbe locurile, după 25 de minute. 

3. Marilena, alături de „Rege”

În ziua în care a împlinit 59 de ani, Gică Hagi a avut-o alături și pe Marilena, soția sa. În startul partidei, camerele au surprins-o în momentul în care un stadion întreg îl aclama pe soțul său. 

Îmbrăcată elegant, într-un palton negru, aceasta a urmărit meciul de la zona „VIP” de pe Arena Națională. Raed Krishan, fotoreporterul GSP, a surprins câteva cadre cu cea care îi e alături managerului de la Farul din 1995.

Marilena Hagi, în tribune la FCSB - Farul

4. S-au înfierbântat la pauză

Suporterii Farului s-au oprit din cântat odată cu fluierul care a consfințit finalul primei reprize. În sectorul ocupat de fanii dobrogenilor a fost agitație mare la pauză. Două dintre grupurile de fani ale „rechinilor” s-au răfuit verbal destul de serios, și-au aruncat reproșuri și vorbe grele, sub privirile stewarzilor care-și pregăteau deja terenul pentru o intervenție. 

N-a fost cazul, spiritele s-au calmat în cele din urmă, chiar dacă liderii ultrașilor constănțeni au continuat să se ciondănească. Circa 150-200 de ultrași au însoțit-o pe Farul la București.

>

5.  Front comun pentru „Sișu”, s-a implicat și Târnovanu

„O stea din peluza noastră s-a urcat la cer. RIP «Sișu». În startul meciului, Peluza Nord a afișat un banner pentru un suporter de-ai roș-albaștrilor care a decedat recent. 

„Sișu”, cum era poreclit de apropiați, a încetat din viață la începutul lui februarie, într-un accident teribil. Fanii au făcut front comun în ultimele zile pe grupurile suporterilor roș-albaștri, au pus mână de la mână și i-au dedicat un banner memorial tânărului, pe care l-au afișat în prima repriză a meciului cu Farul. 

Ștefan Târnovanu însuși s-a implicat în demersurile suporterilor. Tânărul care a încetat din viață juca fotbal, era și el portar. 

VIDEO Galeria FCSB i-a cântat „la mulți ani” lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit azi 59 de ani

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.