Liga 1

Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a introdus pe Florinel Coman

Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a băgat pe Florinel Coman/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 05 februarie 2024

. Luis Phelipe, extrema de la FCSB, a fost scos la pauză în meciul de pe Arena Națională.

În locul lui a intrat Florinel Coman, care a început derby-ul pe bancă din cauza unei răceli. „Șeptarul” de la FCSB a contribuit la golul echipei lui la 10 minute de la intrarea pe teren. A centrat periculos în careu, mingea s-a lovit de Alhasan după ce a fost ușor deviată de un fundaș advers, apoi a intrat în poartă. 

Luis Phelipe, scos la pauză în FCSB - Farul

Brazilianul a fost băgat din nou în banda dreaptă a atacului, unde nu se simte în largul lui, el fiind extremă stânga la bază. Însă, în minutul 25, Charalambous a dictat o schimbare de ordin tactic. Luis Phelipe a trecut în banda stângă a atacului, iar Octavian Popescu pe partea opusă.

Nici schimbarea poziției nu l-a ajutat pe brazilian, iar Gigi Becali nu a mai avut răbdare și l-a scos la pauză. După intrarea lui Florinel Coman, Octavian Popescu a trecut în centrul atacului, iar Alex Băluță, care în prima repriză a jucat ca „număr 9”, a trecut în banda dreaptă.

Luis Phelipe a jucat modest și cu Universitatea Craiova, 3-0, în etapa trecută, când a fost de asemenea schimbat la pauză. Atunci, a doua zi după meci, Gigi Becali și-a motivat decizia: „Luis Phelipe a avut emoții. Nu a fost în nota lui. Dacă a fost schimbat... A fost miza jocului, primul mai important pentru el. Dar cu Farul va fi mai bun”.

+26 Foto
FCSB - Farul, etapa #24

VIDEO. Tensiuni în peluza Farului, la pauza meciului cu FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.