Campionate

Un fotbalist de la Betis, acuzat de agresiune sexuală. Portughezul e chemat azi să dea declarații la tribunal!

William Carvalho (Betis) // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 06 February 2024

William Carvalho (31 de ani), mijlocașul lui Betis, va compărea în fața Curții de Investigații numărul 9 din Sevilla. Potrivit revistei OK Diario, internaționalul portughez și-ar fi drogat victima înainte de a viola. Clubul andaluz încearcă să scape de fotbalist, transferându-l la Beșiktaș în ultimele zile de mercato.

Chiar în săptămâna în care au început audierile în dosarul Dani Alves, alt fotbalist legat de LaLiga are probleme cu legea, după cum a dezvăluit revista OK Diario. William Carvalho e citat să depună mărturie în fața Curții de Investigații numărul 9 din Sevilla în legătură cu acuzațiile de agresiune sexuală care i s-au adus. 

Potrivit sursei amintite, William Carvalho a invitat-o pe victimă, care locuia în Ibiza, la Sevilla. „Ea s-a întâlnit cu fotbalistul la un restaurant și de acolo au mers într-un club de noapte. Ulterior, s-a trezit a doua zi dimineață într-o cameră de hotel cu semne clare de violență pe corp și fără să-și amintească exact ceea ce se întâmplase"!

„Își amintește imaginea lui Williams deasupra ei în pat"

OK Diario a publicat și declarații ale victimei, care susține în plângerea depusă la poliție că a fost drogată, detaliind că „își amintește perfect imaginea lui William deasupra ei în pat" și momentul în care mijlocașul de 31 de ani "a apucat-o strâns de gât și a obligat-o să-i facă o felație"

Presa andaluză a dezvăluit că, după acest incident regretabil, Betis Sevilla a luat în calcul să-l cedeze în Turcia, unde mercato invernal se încheie abia mâine seară. „Betis analizează opțiunile de a-l vinde sau împrumuta la Besiktaș, ce s-a interesat de el în această fereastră de transferuri", explică Marca. În funcție de gravitatea faptelor ce ar putea fi dovedite, autoritățile au varanta de a-l reține pașaportul sau chiar de a-l pune preventiv în detenție până la judecarea cazului.

3pase decisive a oferit William Carvalho în cele 17 partide disputate în acest sezon în toate competițiile în tricoul lui Betis. Portughezul are 80 de selecții și 5 goluri în națională

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.