Tenis

Simona Halep, cu roata norocului la TAS! Imprimeu ezoteric pe puloverul de lux de la Dior

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 07 februarie 2024

Simona Halep (32 de ani) s-a prezentat azi pentru prima dată la TAS, acolo unde speră să îi fie redusă pedeapsa de 4 ani, primită de la ITIA în scandalul de dopaj.

Jucătoarea din Constanța a sosit în jurul orei 10:10, ora României (n.r- ora 09:10 ora locală) la sediul TAS, fiind însoțită de fratele ei, Nicolae, și trei avocați.

FOTO. Simona Halep, cu pulover de 2.550 de euro la TAS

+21 Foto
Simona Halep a ajuns la TAS // FOTO: Captură Antena 3

Simona a venit la TAS îmbrăcată casual, într-o geacă bleumarin. În contrast cu ea, cei trei avocați și fratele ei păreau agenți CIA, îmbrăcați sobru, la costum negru și ochelari.

Ce a atras atenția la ținuta Simonei a fost puloverul pe care l-a purtat. Unul alb, cu un imprimeu mare, brodat pe partea din față. Prețul este unul impresionat: 2.550 de euro. Puloverul este unul marca Dior, făcut în Italia, din cașmir, iar imprimeul central reprezintă roata de tarot a norocului, fiind înconjurat de flori, a notat tabloidul Click.

Potrivit site-ului casei de modă, „puloverul aduce un omagiu pasiunii lui Christian Dior pentru tarot”.

Cronologia pe scurt a cazului de dopaj al Simonei Halep:

  • Pe 12 septembrie 2023, Tribunalul Independent Sport Resolutions a găsit-o vinovată pe Simona Halep pentru două încălcări ale regulamentului antidoping: utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022.
  • Suspendarea primită din partea ITIA a fost drastică, 4 ani. 
  • Simona Halep a înaintat apel la TAS și este audiată în perioada 7-9 februarie.
  • 6 octombrie 2026 ar fi data la care suspendarea Simonei Halep ar expira, dacă TAS nu schimbă decizia.

VIDEO. Imagini din Elveția, cu momentul în care Simona Halep sosește la TAS

>

Întrebată cum se simte înainte de primele audieri, Simona Halep a răspuns scurt, declarând „Îmi pare rău. Voi vorbi după aceea”, potrivit Euronews. Halep nu are voie să dea declarații presei pe durata audierilor, fiind una dintre cerințele TAS.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.