Handbal

Marea împăcare: Cristina Neagu, în mijlocul galeriei Rapidului » Reporterii GSP au surprins imaginile care nu s-au văzut la TV

Articol de Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  Wednesday, 07 February 2024

La un an de la scandalul teribil cu suporterii Rapidului, Cristina Neagu a făcut pace cu aceștia, imediat după înfrângerea celor de la CSM București, din Giulești, scor 28-30.

În februarie 2023, Cristina Neagu era înjurată de fanii Rapidului, în timpul meciului direct din Cupa României, câștigat de CSM cu 31-24. La finalul acelei partide, handbalista le răspundea fanilor în mod dur, la interviu.

VIDEO. Cristina Neagu s-a dus în mijocul galeriei și a făcut pace cu suporterii rapidiști

>

Acum, la un an distanță, cele două părți s-au împăcat. Imediat după Rapid - CSM București 30-28, Cristina Neagu s-a dus la galeria din Giulești. 

Reporterii GSP prezenți la sala Rapid au surprins momentul în care Neagu a bătut palma cu liderul galeriei Rapidului. Apoi, a fost aplaudată la scenă deschisă de restul fanilor giuleșteni.

+29 Foto
Rapid - CSM București, în „Liga Florilor”

Ce spunea Cristina Neagu în februarie 2023

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o face cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor.

Cristina Neagu e susținătoarea rivalei FCSB

Cristina Neagu nu și-a ascuns niciodată simpatia pentru FCSB. Din 2017, de când a semnat cu CSM București și a revenit în România, interul stânga a mers în timpul liber să își susțină favoriții. 

A apărut la meciuri importante din cupele europene, 1-0 cu Lazio, în 2018, ultimul de pe teren propriu din primăvara europeană pentru „roș-albaștri”, iar doi ani mai târziu a fost prezentă și la un derby cu Dinamo, câștigat de „câini” cu 2-1.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.