Campionate

Dani Alves, mărturii incredibile în fața judecătorilor: „Am dansat cu ea și a început să mă atingă. Știa foarte bine cine sunt”

+7 Foto
Dani Alves

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 07 februarie 2024

Dani Alves (40 de ani) a depus mărturie la Curtea de Apel din Barcelona. Fostul star brazilian al Barcelonei, aflat după gratii de pe 20 ianuarie 2023, este judecat pentru viol și riscă o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

Fostul internațional brazilian a descris cu lux de amănunte seara în care s-au petrecut lucrurile.

Dani Alves: „Am dansat cu ea și a început să mă atingă. Știa foarte bine cine sunt”

„Desigur că-mi amintesc ce am făcut. Am ieșit în oraș cu câțiva prieteni să luăm prânzul. Am comandat cinci sticle de vin și niște whiskey. Eu am băut mai puțin de două sticle de vin și un pahar de whiskey, apoi niște gin la bar.

Erau acolo câteva fete, inclusiv presupusa victimă, care a recunoscut că nu s-a simțit jenată de situație. Presupun că știa cine sunt deoarece mi-au cerut să facem poze împreună. Cu ea (n.r. presupusa victimă) am început să dansez mai apropiat, iar apoi a început să mă atingă”, a declarat Dani Alves în fața judecătorilor.

Dani Alves: „Nu mi-a spus în niciun moment că nu vrea să facem sex”

Dani Alves a susținut că relațiile sexuale dintre el și presupusa victimă au avut loc în baia localului, cu consițământul acesteia.

„A vrut fata să părăsească baia?”, a fost întrebarea avocatului adresată lui Dani Alves, care a răspuns: „Nu, absolut deloc”. 

„Tu ai vrut să pleci?”, a continuat avocatul, la care Alves a răspuns: „Nu”. 

„Ai insultat-o?”, a fost următoarea întrebare a avocatului, la care Dani Alves a răspuns răspicat: „Nu, deloc, niciodată!”.

„Ați vorbit ceva despre acordul ei?” a fost următoarea întrebare a avocatului, la care Dani Alves a răspuns: „Nu, deloc. Nu mi-a spus niciodată că nu ar vrea”. Nu sunt un om violent, nu am lovit-o și nu am trântit-o pe podea”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.