Stranieri

Atletico a fost învinsă în Cupa Spaniei » Rivalul lui Moldovan a făcut o gafă uriașă, sub ochii românului

Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan pe bancă, a pierdut prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei, 0-1 cu Athletic Bilbao

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 februarie 2024

Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan pe bancă, a pierdut prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei, 0-1 cu Athletic Bilbao. Returul are loc pe 29 februarie.

  • În prima manșă din cealaltă semifinală, Mallorca și Real Sociedad au remizat, scor 0-0. Returul are loc pe 27 februarie

Încă un meci pentru Atletico, încă o apariție pe bancă a lui Horațiu Moldovan. Internaționalul român transferat de la Rapid nu a debutat încă pentru echipa lui Diego Simeone, a rămas pe bancă și în Cupa Spaniei.

Rivalul lui, Jan Oblak, a făcut însă o gafă uriașă în repriza a doua, în minutul 62, dovadă că și el mai greșește. Portarul sloven a respins în față un șut din afara careului, dar a avut noroc, Villalibre, care a fost atent pe respingere, a tras pe lângă poartă din câțiva metri.

Atletico Madrid, înfrângere cu Bilbao în Cupa Spaniei

Startul meciului a fost echilibrat, cu faze la ambele porți, dar fără ocazii uriașe. Echilibrul a fost rupt în minutul 22, când Prados a fost luat pe sus de Reinildo în careul lui Atletico, penalty pentru Bilbao fără ca arbitrul să stea pe gânduri.

Berenguer a executat și a marcat fără emoții în colțul din dreapta portarului, Oblak sărise în parte opusă. Atletico a răspuns prin Griezmann, care a tras alături de la marginea careului.

Atletico a început asaltul în repriza a doua, ritmul a fost din ce în ce mai alert cu trecerea timpului și cu încercarea tot mai disperată a madrilenilor de a egala, împinși de la spate de fanaticii de pe Metropolitano.

După ratarea lui Villalibre din fața lui Oblak, Bilbao a început să se apere din ce în ce mai jos și a rezistat tot mai greu la presiunea pusă de Atletico odată cu scurgerea timpului. Morata a fost cel mai aproape să egaleze, dar nu a ajuns la o minge trimisă de Angel Correa în fața porții.

Alvaro era la un metru de poartă, însă nu a apucat să atingă mingea înaintea ca această să fie scoasă de pe linia porții de un fundaș al lui Bilbao. Morata a reușit să scoată un penalty în prelungiri, dar a fost în ofsaid în momentul în care a fost faultat, iar VAR-ul a anulat lovitura de la 11 metri.

VIDEO. Rodion Cămătaru despre transferurile din 2024 ale fotbaliștilor români

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.