Liga 1

Adrian Mititelu dă lovitura! Negocieri pe bani mulți pentru „perla” lui FCU Craiova

Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @FCU Craiova

Articol de Romeo Ene  —  joi, 08 februarie 2024

Juan Bauza (27 de ani) are un sezon impresionant la FCU Craiova. Mijlocașul argentinian poate deveni cel mai scump transfer de când Adrian Mititelu este în fotbal.

Bauza a atras atenția la ultimul meci de campionat, împotriva lui Dinamo, atunci când a driblat toată apărarea „câinilor” și a înscris cu călcâiul. Evoluțiile argentinianului au fost solide pe parcursul acestui sezon, iar Mititelu negociază pentru transferul jucătorului. „Sunt negocieri avansate”, a transmis patronul FCU la GSP Live. 

Adrian Mititelu, la GSP Live: „Sunt negocieri avansate pentru Juan Bauza”

>

„Am purtat negocieri cu două cluburi, cu unul dintre ele suntem în negocieri avansate, s-ar putea face transferul. Probabil că în următoarele 2-3 luni ne vom lămuri. E vorba despre un club din zona Golfului.

Nu vorbesc despre sume, voi spune doar în momentul realizării transferului. În orice caz, e o sumă importantă pentru fotbalul românesc”, a afirmat Mititelu la GSP Live. 

Bauza se gândește la plecarea de la FCU Craiova

Juan Bauza ajungea la Craiova în vara anului 2021. De atunci, argentinianul a strâns 15 goluri și 19 pase decisive în cele 77 de partide jucate pentru olteni.

Mijlocașul a declarat că este foarte atașat de FCU, dar se gândește la un posibil transfer, fără să conteze dacă va merge la o altă echipă din Superliga sau în străinătate.

Juan Bauza (27 de ani) a marcat un gol încântător în minutul 52 al meciului FCU Craiova - Dinamo, la scorul de 1-0 pentru olteni. / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Juan Bauza, despre un posibil transfer: „Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună”

„Nu ştiu multe (n.r. despre un transfer în străinătate). Sunt foarte ataşat de FCU. În acest moment, mintea mea este aici. Dacă în viitor va veni o ofertă bună şi pentru mine şi pentru club, o vom analiza împreună şi vom lua cea mai bună decizie.

Fotbalul este la fel peste tot în lume. Dacă vine o ofertă cu adevărat interesantă, nu contează ţara. (n.r. Ţi-ar plăcea să joci la altă echipă în România?) Da, da, da. De ce nu?”, a spus Juan Bauza.

VIDEO. Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.