Liga 1

Un nou transfer pe axa Farul - FCSB? Anunțul lui Gigi Becali: „Bă Gică, pot?”

David Kiki (stânga), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  joi, 08 februarie 2024

Patronul lui FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunțat că nu va negocia cu Farul Constanța transferul lui David Kiki (30 de ani) fără acordul lui Gheorghe Hagi.

David Kiki (30 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu constănțenii și poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a explicat cum l-ar putea transfera pe fundașul din Benin.

Gigi Becali: „Nu-i fac niciodată în viața mea lui Hagi așa ceva”

Patronul roș-albaștrilor a precizat faptul că nu va negocia cu jucătorul fără acordul lui Gheorghe Hagi, deși ar putea face acest lucru, ținând cont că fundașul e în ultimele șase luni de contract cu campioana României. 

La FCSB, Kiki ar concura pe post cu Risto Radunovic (31 de ani) și Ionuț Panțîru (27 de ani).

„Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Bă Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, atunci da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Kiki n-a jucat în FCSB - Farul 1-1

David Kiki a fost rezervă neutilizată în meciul dintre FCSB și Farul, terminat la egalitate, scor 1-1

1,1 milioane de euroeste cota lui Kiki, conform Transfermarkt.

În vara lui 2022, clubul lui Gică Hagi a anunțat o mutare interesantă. L-a adus de la ȚSKA Sofia pe fundașul stânga David Kiki, un internațional din Benin. Fundașul a fost om de bază în sezonul trecut și a contribuit la câștigarea campionatului de constănțeni.

Fundașul din Benin are 16 apariții în acest sezon pentru trupa lui Hagi, care se află pe locul 5 în Superliga, cu 37 de puncte după 24 de etape, la egalitate cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 3.

VIDEO. Csaba Asztalos: „CNCD s-a autosesizat după declarațiile lui Dorinel Munteanu”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.