Campionate

I-a răspuns în direct soției lui Thiago Silva, după ce aceasta a cerut „capul” lui Pochettino: „Pare să fi găsit soluția”

+16 Foto
Thiago și Belle Silva

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 08 februarie 2024

Soția lui Thiago Silva (39 de ani), Isabelle, a sugerat că Chelsea ar trebui să-l dea afară pe antrenorul Mauricio Pochettino: „E momentul pentru schimbare”. Jon Champion, comentator la televiziunea britanică ITV, a avut o replică dură pentru soții Silva.

Pe 4 februarie, Chelsea a fost învinsă pe teren propriu de Wolves, 2-4, al doilea meci consecutiv cu 4 goluri primite după 1-4 cu Liverpool.

În timpul partidei, „Belle”, soția lui Thiago Silva, integralist și marcator în acel meci, a scris că „e momentul pentru schimbare. Dacă mai așteptați va fi vrea târziu”, o aparentă sugestie că antrenorul Mauricio Pochettino ar trebui înlocuit.

Miercuri seara, Chelsea a simțit din nou gustul victoriei, evoluție încurajatoare și 3-1 cu Aston Villa în „16-imile” Cupei Angliei. Thiago Silva a fost rezervă, introdus în ultimele 10 minute de joc.

I-a răspuns soției lui Thiago Silva, după ce aceasta a cerut „capul” lui Mauricio Pochettino

În timpul meciului, Jon Champion, comentator la televiziunea britanică ITV, le-a răspuns dur soților Silva.

Ceva trebuie să se schimbe. Ei bine, pare că au descoperit ce anume. Să-i lase soțul pe bancă”, a spus acesta pe comentariu, conform Daily Mail.

Miercuri, în ziua meciului, Belle Silva a nuanțat observația despre Mauricio Pochettino: „Îmi pare rău că izbucnirea mea personală ca fan pasionat al lui Chelsea a avut un asemenea impact. Sunt pasionată de această echipă, victoriile mă bucură, înfrângerile mă întristează. Cu toții ne dorim același lucru, o echipă câștigătoare. Haide, Chelsea”.

Din 2020 la Chelsea, Thiago Silva rămâne om important în echipa londonezilor. În acest sezon, stoperul brazilian a jucat 28 de meciuri în campionat, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei. El a cucerit 3 trofee alături de Chelsea, Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor și Supercupa Europei.

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. În fiecare duminică, ora 13:00.

>

Tot din Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.