Stiri extrasport

„Ești o prădătoare, e o nebunie!” » Relație controversată în NBA: starul de 21 de ani va avea un copil cu iubita de 39, care are un fiu aproape de vârsta lui!

Articol de Emanoil Ursache  —  Friday, 09 February 2024

Jalen Green (21 de ani), unul dintre jucătorii de mare viitor din NBA, a primit o veste importantă în viața privată: Draya Michele (39 de ani), actriță, model și designer, e însărcinată cu starul echipei Houston Rockets.

Draya are deja doi băieți, unul în vârstă de 17 ani și altul în vârstă 4 ani. Cel mai mic a fost făcut cu Orlando Scandrick (36 de ani), fost jucător de fotbal american al formației Dallas Cowboys.

Până să ajungă să fie într-o relație cu tânărul milionar, Draya a mai fost cuplată cu mai mulți rapperi sau vedete din lumea sportului, potrivit mediatakeout.com.

+40 Foto
Draya Michele / Foto: Instagram

Draya Michele a fost surprinsă recent în aeroport alături de Jalen Green în timp ce făcea check-in-ul la un zbor. Relația lor e considerată controversată din cauza diferenței de vârstă și a fost criticată în podcastul lui de Joe Budden, realizator de emisiuni, critic cultural și fost rapper cunoscut în America. El a declarat: „Dacă umbli cu un tip de 21 de ani e ok, dar dacă ai un copil cu el nu mai e. Ești o prădătoare! Dar ea nu crede asta. E o nebunie!”.

VIDEO Jalen Green, surprins pe aeroportul din Miami

>

Jalen este un jucător de baschet profesionist american care evoluează pentru Houston Rockets, echipă ce este înregistrată în Asociația Națională de Baschet (NBA), în Conferința de Vest.

Jalen Green e considerat un jucător de cea mai bună calitate și a fost ales de către ESPN cel mai bun trăgător pentru categoria sa de vârstă.

Liceul de profil sportiv și l-a terminat la Prolific Prep din Napa, din California, și a ales să renunțe la baschetul universitar pentru a se alătura echipei Ignite în sezonul său inaugural, evoluând în Liga NBA G.

Jalen Green / Foto: Imago Images

În palmaresul său, tânărul jucător de baschet a bifat trei medalii de aur cu Statele Unite ale Americii la nivel de juniori și a fost desemnat drept cel mai valoros jucător (MVP) al Cupei Mondiale FIBA sub 17 ani, desfășurată în 2018.

Jalen Green a fost transferat de către Houston Rockets în 2021, devenind astfel al treilea jucător din NBA de origine filipineză, după Jordan Clarkson și Raymond Townsend.

+40 Foto
Draya Michele / Foto: Instagram

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.