Liga 1

Jucătorul la care Ovidiu Burcă nu ar fi renunțat: „Cred că se putea adapta la nivelul Ligii 1 dacă mai aveau răbdare cu el”

Ovidiu Burcă

Articol de Romeo Ene  —  Thursday, 08 February 2024

Ovidiu Burcă (43 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, nu l-ar fi lăsat pe Lamine Ghezali (24 de ani) să plece la Levadiakos, locul 1 din liga a doua din Grecia.

Mijlocașul francez a contribuit la promovarea „câinilor” în Superliga sub comanda lui Burcă, dar evoluțiile sale nu au mai fost la același nivel în Superliga.

Ovidiu Burcă regretă plecarea lui Ghezali de la Dinamo

Odată cu venirea lui Zeljko Kopic (46 de ani), Ghezali și-a pierdut locul de titular, iar Dinamo l-a cedat în liga a doua din Grecia. Ovidiu Burcă, fostul antrenor al francezului, este de părere că jucătorul mai avea nevoie de timp pentru a se adapta la nivelul Superligii.

Lamine Ghezali

„Ghezali e un jucător special. Şi mie la început mi-a fost dificil să lucrez cu el, dar după ce l-am cunoscut am creat o relaţie umană foarte bună cu el şi am reuşit să desluşesc caracterul şi să înţeleg foarte mult ce face pe teren.

Nu ştiu, poate noul antrenor a venit cu altele. Mie îmi pare sincer rău, dacă mai aveau răbdare cu el cred ca se putea adapta şi la nivelul Ligii I pentru că e un jucător valoros”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Lamine Ghezali, mesaj emoționant pentru suporterii lui Dinamo: „A fost o poveste uimitoare”

Lamine a avut evoluții asemănătoare în prima parte a sezonului trecut din liga a doua. Ulterior, după pauza de iarnă, jucătorul a devenit una dintre cele mai importante piese din echipa lui Ovidiu Burcă datorită golurilor și paselor de gol.

Extrema a strâns 13 goluri și 5 pase decisive în cele 52 de meciuri jucate în tricoul „câinilor”. Ghezali s-a despărțit de Dinamo cu un mesaj de suflet.

„Dragi fani dinamoviști, este timpul să-mi iau rămas bun, a fost o poveste uimitoare, în care am trăit atât de multă emoție pentru un club special. Mulțumesc pentru tot, a fost cu adevărat incredibil ceea ce am trăit împreună.

Nu vă voi uita niciodată... Vă doresc tot binele. VĂ IUBESC” a fost mesajul postat de Lamine Ghezali pe Instagram.

VIDEO. Gică Mihali, dezamăgit de situația de la Dinamo

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.