Stranieri

Caz închis! 1,2 milioane de euro pentru Denis Alibec

FOTO: Instagram @Denis Alibec

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 februarie 2024

TAS i-a dat dreptate la apel: Denis Alibec (33 de ani), atacantul lui Muaither, va primi 1,2 milioane de euro de la Kayserispor, echipă la care a fost legitimat între 2020 și 2022.

Alibec a dat în judecată echipa turcă și a câștigat în primă instanță, la FIFA, așa cum dezvăluia GSP.ro în iunie.

De ultimă oră, Denis a câștigat și apelul la TAS făcut de Kayseri, iar turcii au anunțat deja că se vor conforma deciziei și că îi vor plăti lui Alibec 1,2 milioane de euro vineri (9 februarie), potrivit iamsport.ro

Denis Alibec a fost reprezentat în acest litigiu de avocatul Dan Idita.

Denis Alibec primește 1,2 milioane de euro

Alibec va primi 450.000 de euro drept salarii restante de la Kayserispor, plus alți 750.000 drept compensații, pentru că turcii i-au terminat contractul fără justă cauză.

Alibec a ajuns la Kayserispor în octombrie 2020, de la Astra. În vara lui 2021 a fost împrumutat la CFR Cluj, iar în ianuarie 2022 a fost împrumutat la Atromitos. Din iulie, este jucătorul Farului. Pentru turci, Alibec a jucat 17 meciuri și a marcat 3 goluri.

Alibec primește două milioane de euro în 8 luni

Pe lângă suma de 1,2 milioane de euro, Alibec primește și 800.000 de euro de la Muaither pentru contractul de 8 luni semnat cu echipa din Qatar.

Denis a ajuns la Muaither în septembrie, de la Farul, și a intrat în ultimele 6 luni de contract. Alibec are 12 meciuri pentru echipa qatareză, a marcat 4 goluri și a dat două assist-uri. 

Alibec a vrut să se întoarcă la Farul, Muaither s-a opus

„O revenire a mea la Constanța nu depindea de mine și nici de Farul, ci numai de actualul club. Sunt jucător sub contract și cei de aici au, de asemenea, anumite obiective.

Eu am discutat cu antrenorul de aici și o plecare a mea nu era posibilă”, a transmis Alibec prin intermediul unui comunicat apărut pe site-ul oficial al Farului.

VIDEO. Gică Hagi, alt discurs furtunos și un mesaj către clasa politică: „Am văzut că România e bogată... Energie, zăcăminte, de toate!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.