Liga 1

Dorinel Munteanu, în ceață și după anunțul CNCD: „Nu știu cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt nefericit”

Dorinel Munteanu

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 08 februarie 2024

Dorinel Munteanu (55 de ani) a reacționat după ce CNCD a dezvăluit că s-a autosesizat în privința derapajului rasist al antrenorului Oțelului de după înfrângerea cu Rapid, scor 1-2. Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru GSP.ro de către președinteșe Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos.

  • Oțelul - FCU Craiova, vineri, ora 17:00, poate fi urmărit în format liveTEXT + comentariu AUDIO pe GSP.ro și este televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dorinel Munteanu a vorbit despre acest subiect în conferința de presă de dinaintea meciului cu FCU Craiova, care se va juca pe 9 februarie, de la ora 17:00

Dorinel Munteanu: „Nu știu cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt nefericit”

„Au fost lucruri mult mai grave și spuse la un nivel foarte înalt. Nu știu cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt, nefericit, bineînțeles. În primul rând, trebuie să ia în considerare ce a spus și șeful galeriei rapidiste, pentru că eu i-am felicitat. Nu știu de ce acești oameni nu au venit să se uite la meci, ci au venit porniți să…

Nu este prima dată când mi se întâmplă așa în Giulești, dar asta este situația. Nu știu ce decizie se va lua, dar cum am spus, au fost lucruri și mai grave spuse”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu FCU Craiova.

Dorinel Munteanu: „Mai sunt șanse pentru play-off”

Despre jocul cu FCU Craiova, Munteanu a spus: 

„Ca-n fiecare joc, ne așteptăm să fie greu. Mai ales pe teren propriu, unde știm cu toții că nu ne-am atins obiectivul. Forța noastră era jocul de pe teren propriu.

Mâine avem în față o echipă care marchează mult, dar care și primește multe goluri. Încercăm să facem un joc agresiv, să luăm cele trei puncte. Vedem și noi celelalte jocuri cum se desfășoară și, totuși, mai sunt șanse pentru play-off.

Încercăm să câștigăm, deși nu va fi ușor. Craiova are jucători valoroși, foarte periculoși pe contraatac, vom încerca să-i oprim prin mijloacele noastre și să câștigăm”, a declarat Dorinel Munteanu.

VIDEO. Csaba Asztalos: „CNCD s-a autosesizat după declarațiile lui Dorinel Munteanu”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.