Liga 1

Tot mai aproape » Primele imagini cu Mircea Lucescu la antrenamentul lui Dinamo

+6 Foto
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/ foto Facebook @Dinamo Bucuresti

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 08 februarie 2024

Mircea Lucescu (78 de ani) a asistat la antrenamentul lui Dinamo de joi, 8 februarie.

Il Luce, liber de contract, a fost la Săftica pentru a se întâlni cu cei de la Dinamo. A luat parte la antrenament, a vorbit cu jucătorii și cu Zeljko Kopic, iar clubul bucureștean a postat imaginile cu Mircea Lucescu pe rețelele de socializare. „Mircea Lucescu alături de Dinamo!”, au transmis „câinii”.

+6 Foto
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti

Alături de Mircea Lucescu, la antrenament, a fost și Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei bucureștene, dar și Eugen Voicu, acționarul Red&White.

Recent, Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Ion Țiriac, iar cei doi au vorbit și despre Dinamo. Antrenorul exclude o asociere în acest moment cu echipa pentru care a scris istorie, dar a lăsat de înțeles că s-ar implica atunci când Dinamo va avea un stadion propriu.

Mircea Lucescu: „Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească”

„Nu se pune problema să investesc la Dinamo! Cât timp Dinamo nu are un stadion nou, e greu pentru cineva să investească. Nu ai în ce [investi]! Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă. 

Zona lui Dinamo e foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit, fiind central. Lumea de acolo (n.r. de la Dinamo din Liga 1) trebuie să încerce să salveze echipa. Eu nu sunt Mafalda, nu pot să discut despre salvare. 

E nevoie de o participare totală a conducerii, a suporterilor, ca să treacă peste momentele acestea. O să vedem ce va fi”, a declarat Mircea Lucescu, la „Fotbal Club” de la DigiSport.

Ion Țiriac: „M-aș băga în fotbal doar cu nenea Mircea Lucescu”

Miliardarul român Ion Țiriac a declarat recent că ar investi la Dinamo, dar cu o condiție: alături de el să vină și Mircea Lucescu.

„Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba. 

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, a declarat Țiriac.

VIDEO. Mircea Lucescu i-a explicat lui Ion Țiriac situația „câinilor”! „Alături de el, aș investi la Dinamo”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.