Campionate

Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate

+11 Foto
Gestul comis de Cristiano Ronaldo după Al Hilal - Al Nassr

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 09 februarie 2024

Joi seara, Al Hilal și Al Nassr s-au înfruntat într-un meci amical disputat la Riad, în cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. După înfrângerea suferită, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.

Cu Cristiano Ronaldo recuperat după accidentarea care l-a ținut departe de teren în partida contra lui Inter Miami, Al Nassr a dat piept la Riad cu marea rivală din campionatul saudit, Al Hilal.

Precum în duelul de campionat de pe 1 decembrie, Al Hilal s-a impus fără gol primit, de această dată cu 2-0, reușite semnate de Sergej Milinkovic-Savic și Salem Al Dawsari.

Cristiano Ronaldo, gest vulgar după Al Hilal - Al Nassr 2-0

Integralist, Cristiano Ronaldo nu a reușit să-și lase amprenta pe tabelă. La 3 zile după ce a împlinit 39 de ani, portughezul a avut una dintre cele mai slabe prestații din tabăra lui Al Nassr.

Pe parcursul meciului, publicul i-a fost potrivnic lui CR7. La fiecare atingere de minge, o parte dintre spectatori l-a întâmpinat pe Cristiano cu scandarea numelui rivalului de-o viață, Lionel Messi.

Frustrarea s-a adunat și a culminat la final de meci, când Cristiano a comis un gest vulgar, reprobabil. În timp ce se îndrepta către vestiare, un spectator i-a aruncat la picioare un fular al lui Al Hilal. Ronaldo s-a aplecat, l-a ridicat, a părut să-l frece de zona intimă și l-a aruncat înapoi spre tribună!

„Cristiano a avut o ieșire nebunească”, a punctat Clarin, unul dintre ziarele de vârf din Argentina.

La un moment dat, în timpul partidei, Cristiano s-a îndreptat către spectatorii care strigau „Messi, Messi”, și a părut să le spună: „Eu sunt aici, nu Messi!”.

Săptămâna viitoare va reîncepe acțiunea în campionatul din Arabia Saudită. Al Hilal domină competiția cu 53 de puncte, 7 peste Al Nassr, pe care a și învins-o în meciul direct. Mai sunt 15 etape de disputat din campionatul saudit.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.