Liga 1

Neluțu Sabău, supărat chiar dacă echipa sa a scăpat neînvinsă în meciul cu CSU Craiova: „A fost o discuție mai bărbătească la pauză. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit. Sunt multe cauze”

CSU Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda #25 din Superliga. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat extrem de nemulțumit la finalul meciului.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 09 februarie 2024

CSU Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda #25 din Superliga. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat extrem de nemulțumit la finalul meciului.

Chiar dacă oltenii au condus la pauză cu scorul de 2-0, după reușitele semnate de Lyes Houri ('9) și Mihai Căpățînă ('45), clujenii au ieșit mai bine de la vestiare și au reușit să egaleze după pauză, prin golurile marcate de Valentin Gheorghe ('46) și Dan Nistor ('64). După acest meci, Univeristatea Craiova se clasează pe 4, cu 38 de puncte, iar U Cluj ocupă locul 8, cu 33 de puncte.

Universitatea Cluj a obținut egalul într-un meci în care a fost condusă la pauză, scor 0-2. Cu toate acestea, Neluțu Sabău nu a fost deloc încântat la finalul meciului. Tehnicianul vrea mai mult de la echipa lui. 

Acesta a acuzat și faptul că ardelenii s-au antrenat timp de 3 săptămâni pe un teren sintetic.

Neluțu Sabău nu se bucură, după remiza cu CSU Craiova: „Nu arătăm cum trebuie”

„Am făcut schimbările, a fost o discuție mai bărbătească și am intrat bine în repriza a doua. Mi s-a demonstrat că nu trebuie să mai experimentez. Trebuie să am jucători care, în primul rând, pot. Când poți să alergi, când ești pregătit, trebuie să intri, indiferent de vârstă.

Nu arătăm cum trebuie să arătăm. Nu e în regulă. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit. Sunt multe cauze. Trei săptămâni ne-am antrenat numai pe sintetic. Mulți nu dau importanță acestui aspect.  Nu am avut condiții, terenul a fost înghețat și ne-am antrenat pe sintetic, iar la meci am jucat pe iarbă. În România e frig!

Nu suntem acea echipă care am jucat fotbal, care am dominat adversarii. Important e să realizăm unde suntem și unde vrem să ajungem. Așa, nu ajungem departe.

Avem 10 zile până la meciul cu Steaua. Avem timp să ne pregătim bine din punct de vedere fizic”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, pentru Prima Sport.

VIDEO. Alexandru Albu, conferință de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj: „Ne va aștepta un meci foarte greu” + declarații despre informația că este dorit de CFR

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.