Liga 1

Planurile lui Petev, după încă un meci ratat: „Nu sunt ok în acest moment. Sunt și influențat de emoții, vom vedea”

+11 Foto
Universitatea Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul gazdelor, a dat vina pe erorile personale pentru remiza din Bănie.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 09 februarie 2024

Universitatea Craiova și U Cluj au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul gazdelor, a dat vina pe erorile personale pentru remiza din Bănie. 

Universitatea Craiova a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost năucită în debutul reprizei secunde. Ivaylo Petev a fost vizibil afectat de desfășurarea partidei și spune că urmează o perioadă de analiză. 

Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova - U Cluj: „Același lucru la fiecare meci!”

„Am jucat destul de bine în prima parte. Două greșeli individuale ne-au lipsit de cele trei puncte. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor. Din păcate, la fiecare meci e același lucru. Trebuie să marcăm trei goluri, două nu ne ajung.

Am avut foarte multe situații pentru a marca. Am avut două momente de rătăcire. Chiar meritam să câștigăm, dar acesta este fotbalul. Uneori poți obține puncte și jucând mai slab.

Nu suntem mulțumiți de această situație. Trebuie să reparăm rapid erorile. Am avut un meci similar acum o lună. Exact asta am vorbit la pauză. Din păcate, nu am cum să reacționez în fața greșelilor individuale.

Cu toții suntem vinovați, în frunte cu mine. Noi lucrăm zilnic să devenim mai buni. Dar o echipă serioasă nu cedează așa ușor puncte”, a spus Ivaylo Petev, antrenorul Universității Craiova, la Orange Sport. 

Întrebat dacă există vreun ultimatum în cazul lui, antrenorul bulgar a răspuns: „Acum sunt influențat de emoții. Vom analiza și vom vedea. Nu sunt ok în acest moment”.

Pierdem puncte pentru că suntem neatenți. E doar vina noastră, dar nu cred că avem probleme la play-off. Vom fi acolo și vom fi o nucă tare. S-a mai întâmplat să avem 2-0, dar ne vom reveni. Clar că la noi e cheia. Noi trebuie să gestionăm aceste momente. Cred că mult prea ușor a fost dat și penalty-ul. Jucătorul lor nici n-a îndrăznit să ceară.
- Alexandru Crețu, mijlocaș Universitatea Craiova

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Universitatea Craiova - U Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.