Liga 1

Dan Nistor a retractat „bătaia” cu Chipciu: „Suntem cei mai buni prieteni!”

+11 Foto
Dan Nistor // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 10 februarie 2024

Dan Nistor (35 de ani) a retractat afirmațiile făcute după CSU Craiova - U Cluj 2-2, anume că „m-am bătut cu Chipciu în vestiar”.

U Cluj a fost condusă la pauză în Bănie, 0-2, dar a revenit în a doua parte, goluri semnate de Vali Gheorghe și Dan Nistor.

La finalul partidei, Nistor a oferit o serie de declarații șocante: „A fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren”.

Afirmațiile mijlocașului au făcut valuri. La scurt timp după, la zona mixtă, Nistor a retractat.

Dan Nistor a retractat „bătaia cu Chipciu”: „A fost o glumă, suntem cei mai buni prieteni”

„A fost o glumă. Am văzut că a apărut pe toate site-urile, dar a fost o glumă. Suntem cei mai buni prieteni și nu se va întâmpla asta niciodată între noi”, a transmis Nistor, conform as.ro.

Întrebat care dintre el și Chipciu ar fi „mai tare în pumni”, Nistor a parat: „Suntem la fotbal, nu la pumni. Vrem să jucăm fotbal, atât”.

O reacție în aceeași notă a oferit și Alexandru Chipciu, în exclusivitate pentru GSP.ro. Căpitanul Universității Cluj, în vârstă de 34 de ani, a spus că „a fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”.

Dan Nistor a făcut show la interviuri

Nistor a fost one-man-show la interviurile de la finalul partidei. El și-a înțepat coechipierii, „aștept să mai marcheze și alții”, și pe selecționerul Edi Iordănescu, sugerând că nu va fi convocat la națională indiferent la ce nivel vor fi prestațiile lui: „Dacă revin la forma de la începutul sezonului mi-e teamă să nu forțez mâna selecționerului”.

Dan Nistor traversează unul dintre cele mai bune sezoane ale carierei. În 23 de meciuri de campionat, mijlocașul central a înscris 10 goluri și a oferit 8 pase decisive.

El a avut o mică perioadă de „secetă”, nu mai punctase de pe 11 decembrie, dar a făcut-o seara trecută, la 2-2 cu CSU Craiova.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.