Liga 1

„Se bătea Chipciu în vestiar?” » Adi Popa, întrebat despre „bătaia” cu Dan Nistor: „Să vă spun cum era la FCSB”

Alex Chipciu și Adi Popa, în perioada FCSB // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 10 February 2024

Adi Popa (35 de ani), ex-FCSB și CSA Steaua, nu crede că Alex Chipciu (34), pe care l-a avut coleg la clubul lui Gigi Becali, ar fi în stare să se ia la bătaie cu un coechipier, așa cum a afirmat Dan Nistor că a făcut-o seara trecută, la pauza meciului CSU Craiova - U Cluj 2-2. Ulterior, Nistor a revenit, susținând că „a fost doar o glumă”.

Adi Popa și Alex Chipciu au fost colegi la FCSB între august 2012 și iulie 2016. „Motoreta” a împărțit vestiarul cu Chipciu și nu-l vede pe acesta să sară la bătaie cu un coechipier, mai ales în acest moment al vieții, la 34 de ani, când „flama” din primii ani de fotbal i s-a stins.

Adi Popa, după ce a auzit de „bătaia” dintre Nistor și Chipciu: „În 6 ani la FCSB n-am prins o bătaie!”

Poate chiar se bate Chipciu. Se bate, nu, când e nervos pe cineva?”, a fost întrebat Adi Popa la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Sincer îți spun, în 6 ani la FCSB n-am prins și eu o bătaie. Eu stau bine la bătaie, că fug bine (n.r. - râde). Dar n-am prins. Alex e mai vulcanic, dar nu-l văd... mai ales acum.

Pe vremea aceea era mai vulcanic, acum e mult mai cerebral, mai calm. Nu-l văd în stare. Și la 0-0, când nu merge jocul, există ceartă în vestiar, dar bătaie? Nu cred, nu...”, a răspuns Popa.

Dan Nistor: „M-am bătut cu Chipciu”. Apoi a susținut că „a fost o glumă”

După Universitatea Craiova - U Cluj 2-2, meci în care oltenii au condus la pauză cu 2-0, dar s-au văzut egalați în partea a doua, Dan Nistor a făcut o afirmație incredibilă: „A fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu, că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren”.

Nu a durat mult până ce mijlocașul central a retractat. La zona mixtă, el a susținut că „am văzut că a apărut pe toate site-urile, dar a fost o glumă. Suntem cei mai buni prieteni și nu se va întâmpla asta niciodată între noi”.

O reacție în aceeași notă a oferit și Alexandru Chipciu, în exclusivitate pentru GSP.ro. Căpitanul Universității Cluj a spus că „a fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?”.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.