Liga 1

Aglomeratie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Primera porneste cu 5 favorite la titlu, mai multe ca oricind. Mai echilibrata ca niciodata. Asa se anunta noua cursa din Primera. Startul se da cu 5 favorite la titlu, de valori apropiate.  Campioana Real a aruncat iar o gramada de bani pe achizitii. Degaja insa mai mult dubii decit certitudini, jocul sau tot sufera. In schimb, Barcelona e prima la capitolul calitate-pret. Catalanii au acoperit posturile deficitare doar cu jucatori de exceptie, fara ca Rijkaard sa gaseasca inca echilibrul necesar.

In coasta lor sta FC Sevilla, aceeasi echipa solida, capabila in orice clipa sa dea lovitura. In intersezon n-a suferit mutari esentiale, continuitatea oferindu-i un atu in plus. La fel, Valencia, din nou greu de doborit.
Intrusul e Atletico. Madrilenii l-au pierdut pe Torres, dar s-au intarit zdravan. Au platit 79 de milioane de euro pe multi jucatori excelenti in goana dupa primul trofeu din 1996 incoace.

Numai doi

Ca in ultimii ani, romanii sint slab reprezentati in Spania. Ba, fata de stagiunea 2006-'07, numarul lor a scazut de la 3 la 2 dupa ce imprumutul lui Tamas de la Spartak la Celta a expirat, ex-dinamovistul fiind vindut apoi la Auxerre. In Primera sint prezenti acum doar Cosmin Contra, la Getafe, si Laurentiu Rosu, la Huelva. In Segunda nu avem pe nimeni.

Prima etapa
Simbata, 25 august
Ora    Meci
21:00    Real Madrid - Atletico
Boom Sport One (direct)
23:00    FC Sevilla - Getafe
Boom Sport One (inregistrat, duminica, 14:00)
Duminica, 26 august
20:00    Santander - FC Barcelona
Boom Sport One (direct)
20:00    Valencia - Villarreal
Boom Sport One (inregistrat, luni, 21:00)
20:00    Bilbao - Osasuna
20:00    La Coruna - Almeria
20:00    Mallorca - Levante
20:00    Murcia - Zaragoza
20:00    Huelva - Betis Sevilla
22:00    Espanol - Valladolid
Boom Sport One (direct)

TRANSMISII TV
Doar pe Boom Sport One

Precum in stagiunea trecuta, partidele din Primera Division vor fi urmarite la TV in exclusivitate pentru Romania la Boom Sport One. Platforma digitala va transmite in direct cele mai importante meciuri ale fiecarei runde, insa va difuza si jocuri inregistrare. Rezumate ale etapelor pot fi vizionate lunea.

Spania in cupele europene

Liga Campionilor: Real Madrid (grupe), FC Barcelona (grupe), FC Sevilla (turul 3 preliminar), FC Valencia (turul 3 preliminar).
Cupa UEFA: Zaragoza, Getafe (finalista Cupei) si Atletico (din Intertoto).


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.