Stranieri

Imaginea postată de Gică Popescu, după meciul petrecut de Drăgușin pe banca lui Tottenham: „Hmmm...”

+8 Foto
Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în victoria obținută de Tottenham în fața lui Brighton, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Premier League.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 10 februarie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost rezervă neutilizată în victoria obținută de Tottenham în fața lui Brighton, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Premier League. Gică Popescu (56 de ani), fost fotbalist al londonezilor, a postat un mesaj imediat după meci. 

Pentru prima dată din momentul transferului, Radu Drăgușin a rămas pe bancă până la finalul unui meci de Premier League. Gică Popescu, fotbalist cu 23 de meciuri pentru Tottenham doar în Premier League, a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook. 

Gică Popescu, cu ochii pe Radu Drăgușin 

Gică Popescu a distribuit o imagine în tricoul lui Tottenham și a scris: „Hmmm... oare cum ar fi arătat la Tottenham o pereche de fundași centrali Gica Popescu - Drăgușin?”.

Postarea lui Gică Popescu despre Radu Drăgușin

„Baciul” pare să își fi schimbat abordarea cu privire la situația lui Drăgușin. Imediat după debutul fundașului în Premier League, Popescu spunea: „Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea. Ai văzut ce a făcut Drăgușin? Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit cu United, e bine să vorbim de bine”.

Radu Drăgușin, rezervă în Tottenham - Brighton

Pentru internaționalul „tricolor”, meciul cu Brighton a consemnat o premieră nedorită. Din momentul mutării în Premier League, Drăgușin bifase minute în fiecare partidă de campionat:

  • introdus în minutul 85 al remizei 2-2 cu Manchester United
  • introdus în minutul 88 al victoriei 3-2 cu Brentford
  • introdus în minutul 89 al remizei 2-2 cu Everton

+8 Foto
Radu Drăgușin, explozie de bucurie după Tottenham - Brighton 2-1

Situația actuală nu pare să îl deranjeze. Elocvente în acest sens sunt imaginile surprinse imediat după golul lui Johnson. Fundașul venit de la Genoa a sărit de pe bancă, și-a îmbrățișat colegii și a sărbătorit alături de suporteri.

Tottenham, pe locul 4 în Premier League

Cu victoria obținută împotriva lui Brighton, Tottenham a urcat pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Manchester City.

Radu Drăgușin și coechipierii joacă tot pe teren propriu și runda viitoare. Sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17:00, primesc vizita lui Wolverhampton.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar putea înlocui Radu Drăgușin în primul „11” la Tottenham?

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.