Liga 1

„CFR Cluj nu a arătat nimic în partea a doua” » Ce a remarcat Panduru după CFR Cluj - Rapid

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 10 februarie 2024

Rapid s-a impus pe terenul lui CFR Cluj, 1-0, după un meci solid prestat de echipa lui Cristiano Bergodi.

După meci, Basarab Panduru și Ovidiu Herea au analizat prestațiile celor două echipe și i-au felicitat pe giuleștenii pentru modul cum au tratat meciul.

Concluziile lui Cristiano Bergodi și Ovidiu Herea după CFR Cluj – Rapid 

„Rapid a arătat fotbal. A stat bine în teren și a gestionat bine repriza a doua. Nu a dat nicio șansă CFR-ului. Te gândeai că după pauză, CFR Cluj vine peste Rapid. Dar nu a avut nicio ocazie. CFR Cluj nu a arătat nimic în partea a doua.

 Jucătorii care veneau de pe bancă păreau că intră de dragul de a intra. Se îngrămădeau în jurul careului. Și așteptau. Ce? Nu știu. Dar, per total, Rapid a fost mai bună. A obținut o victorie mare”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Și a fost completat de Ovidiu Herea, fost mijlocaș la Rapid: „E o victorie mare. La cum am văzut Rapidul în primele meciuri, aveam emoții. Dar se vede că e adevărat că victoriile aduc victorii. Rapid a venit cu un moral bun. După gol, Rapid a știu ce trebuie să facă. Și a făcut-o foarte bine.

Când investești cu cap, vin și rezultatele. Rapid a investit cu cap de când a venit domnul Șucu. În infrastructură și academie, a adus jucători pentru care a plătit. Când aduci calitate, vin și rezultatele. Rapid e pe drumul cel bun, iar în următorii ani vom vedea un Rapid bun”.

+33 Foto
CFR Cluj - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

VIDEO Atmosferă spectaculoasă la CFR Cluj – Rapid

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.