Liga 1

Tavi Popescu a venit cu iubita la FCSB - Sepsi

+39 Foto
Octavian Popescu (21 de ani) este accidentat și nu poate evolua în duelul dintre FCSB și Sepsi. Extrema liderului și-a făcut apariția la Arena Națională împreună cu cu iubita lui, Alina.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 February 2024

Octavian Popescu (21 de ani) este accidentat și nu poate evolua în duelul dintre FCSB și Sepsi. Extrema liderului și-a făcut apariția la Arena Națională împreună cu iubita lui, Alina. 

Tavi Popescu a resimțit dureri la gleznă în prima parte a anului 2024. A forțat în partidele precedente. Astăzi, Charalambous și Pintilii au luat decizia să îl menajeze.

FOTO. Octavian Popescu și iubita Alina, prezenți în tribune la FCSB - Sepsi

Îmbrăcat lejer, într-un trening, fotbalistul în vârstă de 21 de ani și-a făcut apariția la Arena Națională alături de partenera Alina. Cei doi au ajuns cu 45 de minute înaintea fluierului de start.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească în perioada următoare, dezvăluire făcută în octombrie 2023 de Daniel Pancu, selecționerul naționalei U21 a României.

Octavian Popescu, menajat în FCSB - Sepsi

Chiar dacă nu a reușit să înscrie sau să ofere o pasă de gol, Octavian Popescu a fost lăudat de către patronul Gigi Becali pentru prestația sa din meciul cu Farul Constanța, scor 1-1, pe Arena Națională. Mihai Stoica a dezvăluit că extrema a jucat cu dureri la gleznă. 

Octavian Popescu joacă, de foarte mult timp, din pregătiri. Îl doare foarte tare glezna, trebuia să se oprească, să iasă cel puțin o săptămână din antrenamente. Va face asta de mâine (n.r.- miercuri, 7 februarie), deci nu va intra cu Sepsi.

A jucat cu chinuri pentru că nu era Olaru și trebuia neapărat să joace el, ăsta e un sacrificiu imens. Și nu a jucat rău deloc, pasele lui sunt geniale, doar el poate da pasele astea la momentul ăsta, excepțional
- Mihai Stoica

VIDEO. Andrea Compagno dezvăluie, după plecarea de la FCSB: „Ultimele 6 luni au fost grele pentru mine! Nu mă așteptam să plec, având în vedere ce am făcut în sezonul trecut”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.