Liga 1

Copiii scriu lucruri trăsnite » Mesaje ușor agresive prin care au încercat să obțină tricoul lui Florinel Coman

+10 Foto
Micii suporteri ai liderului FCSB au venit cu mesaje inedite la duelul cu Sepsi, în tentativa de a obține tricourile fotbaliștilor favoriți.

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), George Nistor  —  Sunday, 11 February 2024

Micii suporteri ai liderului FCSB au venit cu mesaje inedite la duelul cu Sepsi, în tentativa de a obține tricourile fotbaliștilor favoriți.

FCSB și Sepsi se duelează pe Arena Națională în cel mai așteptat meci al rundei cu numărul 25 din Superligă. Peste 10.000 de spectatori sunt așteptați în tribune. Printre ei și mulți copii, unii cu o imaginație bogată. 

FOTO. Mesaje inedite aduse de fanii liderului FCSB 

Trei dintre micii susținători ai FCSB-ului, asistați și de părinți, au încercat să îl înduplece pe Florinel Coman. 

Unul dintre ei a apelat la latura sentimentală și a afișat textul: „Coman, astăzi e ziua mea. Tricoul tău ar fi cel mai frumos cadou!”.

Prietenul lui a dus strategia la următorul nivel, cu un mesaj ușor agresiv: „Toți sunteți preferații mei! Ne spuneți mereu că tricourile sunt pe inventar. Să înțeleg că iar stau și aștept în ZADAR?”.

Nume importante la FCSB - Sepsi 

La meciul FCSB - Sepsi asistă și selecționerul Edi Iordănescu. Acesta a venit împreună cu „secundul” Ionel Gane.

Tavi Popescu a resimțit dureri la gleznă în prima parte a anului 2024. A forțat în partidele precedente. Astăzi, Charalambous și Pintilii au luat decizia să îl menajeze. 

„Decarul” a venit la meci alături de iubita lui, Diana (IMAGINILE AICI). 

VIDEO. Andrea Compagno dezvăluie, după plecarea de la FCSB: „Ultimele 6 luni au fost grele pentru mine! Nu mă așteptam să plec, având în vedere ce am făcut în sezonul trecut”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.