Liga 1

Laszlo Dioszegi se ia de FCSB: „Rar am văzut așa ceva”

+24 Foto
FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda cu numărul 25 din Superligă. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, crede că liderul nu merita victoria pe Arena Națională.

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 11 februarie 2024

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda cu numărul 25 din Superligă. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, consideră că liderul nu merita victoria pe Arena Națională. 

În fața a peste 12.000 de spectatori, Băluță a marcat unicul gol, în minutul 16, servit excelent de Baba Alhassan. Repriza secundă a fost una chinuită, greu de privit. Multe întreruperi și fragmentări, accidentări și greșeli tehnice de ambele părți.

Laszlo Dioszegi laudă echipa lui pentru posesia superioară pe terenul liderului și crede că doar lipsa unui vârf cu lipici la gol a costat-o pe Sepsi un rezultat pozitiv pe Arena Națională.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, după FCSB - Sepsi 1-0: „Am dominat teritorial partida, ei au jucat slab”

>

„Am jucat timorat, ne-am temut de FCSB. N-am reușit să facem ce ne-am propus. În repriza a doua n-am mai avut condiție fizică. Nu are cine să bage mingea în poartă. Ăsta este purul adevăr. 

Nu cred că FCSB a impresionat pe cineva astăzi. Să avem o posesie de 62%... am avut 7 cornere la 3. Dar nu a intrat mingea în poartă. Am zis încă de la începutul sezonului că FCSB va lua campionatul, dar astăzi nu mi-a plăcut deloc în repriza a doua. O să aibă de furcă în fața Rapidului.

Este o luptă aprigă pentru play-off, acum am ieșit momentan. Trebuie să jucăm fotbal ca să obținem asta! Nu am ce să îi reproșez antrenorului. A făcut ce a depins de el. Poate schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme. Dar nu e treaba mea.

Ne-ar mai trebui un atacant. Safranko s-a zbătut foarte mult. În repriza a doua ne-am stins și noi. Rar am văzut un FCSB trăgând de timp, jucând foarte lent în repriza a doua”, a spus Laszlo Dioszegi la GSP Live. 

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - Sepsi

+24 Foto
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

VIDEO. Andrea Compagno dezvăluie, după plecarea de la FCSB: „Ultimele 6 luni au fost grele pentru mine! Nu mă așteptam să plec, având în vedere ce am făcut în sezonul trecut”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.