Altele

Ryan Reynolds, postare de două milioane de like-uri în timp ce soția urmărea Super Bowl lângă Taylor Swift

+34 Foto
Taylor Swift și Blake Lively (în dreapta), în timpul Super Bowl

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 12 February 2024

Actorul Ryan Reynolds (47 de ani), coacționar la clubul galez Wrexham, a depășit două milioane de aprecieri cu postarea pe care a făcut-o noaptea trecută, în timpul Super Bowl LVIII.

Noaptea trecută, în timpul meciului pentru titlul din NFL, toți ochii au fost pe lojile Allegiant Stadium din Las Vegas. Celebra artistă Taylor Swift a fost prezentă la meci pentru a-și susține partenerul, pe Travis Kelce de la Kansas City Chiefs.

+34 Foto
Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago

Cântăreața a fost însoțită de actrița Blake Lively, căsătorită din 2012 cu actorul Ryan Reynolds, și de Ice Spice, cântăreață de muzică rap.

Ryan Reynolds, postare de două milioane de like-uri în timp ce soția urmărea Super Bowl lângă Taylor Swift

Reynolds nu a asistat la Super Bowl, dar a avut activitate în timpul meciului. El a încercat să promoveze următorul film în care va apărea, Deadpool & Wolverine, pentru care abia a fost lansat trailerul. În cadrul postării, și-a menționat soția, care tot apărea alături de Taylor Swift pe transmisiunea Super Bowl.

A văzut cineva trailerul pentru Deadpool? De asemenea, a văzut-o cineva pe soția mea?”, a întrebat Reynolds.

Fotografia publicată de Ryan Reynolds

Postarea lui a trecut de 2,1 milioane de aprecieri în mai puțin de 9 ore.

Taylor Swift, mereu în centrul atenției la Super Bowl

Pe durata meciului dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers, celebra artistă s-a aflat tot timpul în centrul atenției.

La mijlocul primei reprize, Swift a apărut și pe ecranul stadionului, în timp ce sorbea dintr-un pahar cu bere. L-a dat gata în 6.6 secunde! La vederea imaginilor, fanii aflați pe arena din Las Vegas s-au entuziasmat la culme.

Altfel, Taylor s-a agitat mult. A comentat, a sărit în cerc de bucurie, și-a mușcat unghiile în momentele tensionate, iar odată cu touch down-ul câștigător al celor de la Chiefs, i-au dat lacrimile.

Kansas City Chiefs s-a încununat din nou campioană în NFL, iar Patrick Mahomes a pus mâna pe al treilea titlu din carieră. A fost doar a doua oară în istorie când Super Bowl a fost decis după prelungiri.

Mai multe știri despre Super Bowl: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.