Liga 1

Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

+10 Foto
Cristi Tănase, întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului // sursă foto: 7est.ro

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 12 February 2024

Cristian Tănase (36 de ani), fost fotbalist la FCSB și FC Argeș, printre altele, a fost filmat în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului, aparent cu gura sângerândă.

Retras din activitate, Cristi Tănase, fost jucător cu 41 de meciuri în naționala României, continuă să fie surprins în ipostaze de impact.

Pe 27 decembrie 2023, fostul decar de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și întocmit dosar penal. La nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată filmat în ipostaze tulburătoare.

Imagini șocante cu Cristi „Dodel” Tănase: cu sânge la gură și incoerent în holul blocului

+10 Foto
Imagini șocante cu Cristi Tănase

În videoclipul care circulă pe rețelele de socializare, redat de as.ro, doi bărbați îl găsesc pe Tănase într-o clădire, aparent într-un hol de bloc. Tănase stă pe jos, cu geaca lângă el și spatele rezemat de perete, cu gura aparent sângerândă și câteva pete de sânge lângă el.

„Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai pățit la gură?”, îl întreabă unul dintre bărbați.

„Ce e? A? Ce-am pățit? Sunt bine”, răspunde Tănase, vizibil confuz, apoi se ridică.

>

Cristian Tănase fusese prins drogat la volan

În finalul anului trecut, Cristian Tănase a fost prins conducând sub influența drogurilor în apropierea orașului Pitești, în drumul spre comuna Bradu.

„Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, au transmis la acea vreme surse din cadrul poliției pentru Știrile ProTV.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.