Liga 1

Gigi Becali și-a făcut calculele: „După acel meci dăm artificii, vom fi campioni!”

Gigi Becali // FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de Daniel Grigore, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  luni, 12 februarie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, și-a făcut calculele în lupta pentru titlu. El consideră că 5 victorii în etapele rămase din sezonul regulat, apoi două rezultate pozitive în startul play-off-ului i-ar transforma pe roș-albaștri în campioni.

După 25 de etape din sezonul regulat, FCSB domină Superligă. Formația pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a adunat 54 de puncte, 9 peste Rapid, 12 peste CFR Cluj.

Gigi Becali este încrezător că nu poate rata titlul în acest sezon. El țintește 5 victorii în meciurile rămase din sezonul regulat și două în primele partide din play-off, apoi pregătește artificiile.

Gigi Becali și-a făcut calculele: „După acel meci dăm artificii, vom fi campioni!”

„Nu are rost să discutăm acum despre alți jucători. Campionatul e cam luat. Noi avem acum 4 meciuri: Botoșani, Voluntari, Petrolul și U Cluj. Sunt echipe din play-out, apoi vom juca Rapid. Câștigăm astea 5 meciuri și e clar că suntem campioni. Nu cred că ne poate încurca cineva.

E adevărat, în Giulești e meci mai greu. Sperăm să-l câștigăm și la revedere! Apoi, după două meciuri din play-off, dăm artificii.

Nu o văd periculoasă pe Rapid. Nu sunt specialist să spun de ce, dar nu o văd eu periculoasă”, a afirmat Becali astăzi, în fața palatului din Aleea Alexandru.

Dintre meciurile rămase, duelurile cu U Cluj, FC Voluntari și Rapid vor fi în deplasare, partidele cu FC Botoșani și Petrolul acasă.

A fost o nouă înțepătură a latifundiarului la adresa Rapidului, formație pe care nu o vede capabilă să lupte pentru titlu. De altfel, Becali a susținut că la derby-ul CFR Cluj - Rapid, câștigat de bucureșteni cu 1-0, a ținut cu aceștia tocmai pentru că se teme mai mult de CFR: 

„Eu tot la CFR mă uit. Staff-ul ținea tot cu CFR contra lui Rapid, eu am ținut cu Rapid. Eu cred că CFR e mai periculoasă, mai puternică decât Rapid”.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.