Liga 2

Asalt al Gloriei Buzău către Ghencea » Bogdan Chipirliu, împrumut până în vară

Bogdan Chipirliu

Articol de Ionel Luţan  —  Monday, 12 February 2024

Gloria Buzău nu a renunțat la varianta aducerii unui atacant competitiv la trupa antrenată de Andrei Prepeliță. 

Deși este unul dintre jucătorii preferați de antrenorul trupei din Ghencea, Daniel Oprița, Chipirliu pare să fie atras de posibilitatea de a lupta pentru ascensiunea în prima ligă cu Gloria Buzău.

CSA Steaua vrea 500.000 de euro pentru a-l ceda definitiv pe Bogdan Chipirliu

S-a discutat, la un moment dat, de un transfer definitiv al atacantului oprit de clauza, 500.000 de euro, impusă de steliști. S-a vorbit, mai apoi, de CSA Steaua, de prelungirea contractului cu un și jumătate pentru Chipirliu pentru prelungirea șederii acestuia în Ghencea. 

Gloria Buzău nu a renunțat la ideea aducerii golgeterului la zi din Liga 2 înaintând o ultimă ofertă care propune un împrumut până la vară urmat de discuții definitive după terminarea actualului campionat la nivelul eșalonului secund.

CSA Steaua a transferat un atacant spaniol

Atacantul Nacho Heras (26 de ani) a reziliat contractul cu Recreativo Huelva și a semnat cu CSA Steaua, după cum a informat GSP.ro pe data de 5 februarie

Daniel Oprița l-a dorit foarte mult pe vârful spaniol în echipa sa. Un jucător crescut la academia lui Atletico Madrid. A evoluat chiar și pentru echipa secundă a lui Atleti. Apoi, a trecut la Getafe.

Au urmat Baleares, Leganes, Getafe B, Burgos și Linense. CSA Steaua a adus al 5-lea vorbitor de spaniolă în Ghencea, Heras după conaționalii săi Sierra și Pau Miguelez, plus argentinienii Mancuso și Ceceri, ce-au evoluat și ei în Spania, în trecut.

Bogdan Chipirliu ar vrea o nouă provocare, la o echipă cu drept de promovare, și forțează o mutare la Gloria Buzău! CSA nu-l lasă gratis. Problema care a împiedicat transferul până acum a fost clauza de reziliere, în valoare de 500.000 de euro.

VIDEO. CSA Steaua, la primul antrenament din 2024

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.