Liga 1

După Abeid, Mircea Rednic a mai pierdut un om de bază: „Va pleca mâine! Nu pot să spun echipa”

+6 Foto
UTA și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, a anunțat două pierderi importante pentru restul stagiunii.

Articol de Adrian Jitea  —  Monday, 12 February 2024

UTA și FC Botoșani au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 25 din Superligă. Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul arădenilor, a anunțat două pierderi importante pentru restul stagiunii.

UTA a pierdut doi fotbaliști importanți. Fundașul lateral Aly Abeid (26 de ani) va merge la CFR Cluj. Atacantul Godberg Cooper (26 de ani) va pleca și el.

„Abeid va pleca în această seară la CFR. Este o pierdere, pentru că este un superjucător. Ne-am înțeles foarte bine. Eu nu m-am împotrivit. Este greu să faci un jucător să fie concentrat, să fie 100%, pentru că se gândeşte că se poate accidenta. Şi Cooper va pleca mâine. Şi-a găsit un contract în afara Europei şi va pleca. Nu pot să spun echipa”, a transmis Mircea Rednic, potrivit Orange Sport. 

Mircea Rednic, după UTA - FC Botoșani 2-2

„Este un lucru pozitiv că am scos un egal. Băieţii au crezut până în ultimul minut. Am controlat jocul. Am gestionat prima repriză. Am avut o posesie bună. Nu este posibil să faci greşelile pe care le-am făcut pe zonă centrală. Nu este prima oară când am fost conduşi.

Este un punct. Păcat, pentru că este a treia şansă pe care am avut-o de a ajunge pe loc de play-off. I-am felicitat pentru punct, după asta normal că i-am luat la mână pentru cele două goluri. Conte nu avea voie să facă un asemenea gest”, a spus Mircea Rednic

Rednic are și o veste bună pentru fanii arădeni. Mijlocașul Cătălin Vulturar (19 ani) vine sub formă de împrumut de la Rapid: „Este un jucător pe care eu mi l-am dorit. În viaţă nu ştii ce se întâmplă, iar el a revenit la clubul care l-a format”.

VIDEO. Mircea Rednic, supărat pe CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătește!”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.