Campionate

L-au lăsat de tot nervii! Ce a făcut Leroy Sane după ultimul gol încasat de Bayern la Leverkusen!

Leroy Sane a țintit mai precis camera TV decât mingea în derbyul pentru titlu

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 12 februarie 2024

Leroy Sane (28 de ani), atacantul lui Bayern, și-a descărcat frustrarea, pentru eșecul din derbyul cu liderul Bayer (0-3), distrugând camera TV aflată în plasa porții lui Manuel Neuer. Bavarezii s-au depărtat astfel la cinci puncte de rivala din Bundesliga după 21 de etape.

Bayern a cedat la scor de neprezentare în derbyul jucat sâmbătă la Leverkusen și acum se află la cinci puncte în spatele liderului Bayer. Campioana Bundesligii a evoluat sub orice critică și jucătorii lui Thomas Tuchel au acuzat șocul acestur dur eșec suferit chiar în fața rivalei la titlu. 

Unul dintre aceștia a fost atât de furios, după al treilea gol primit în al cincilea minut al prelungirilor de la Frimpong, care a lobat mingea în poarta părăsită de Manuel Neuer, încât și-a descărcat nervii pe camera TV instalată în plasă și a scos-o definitiv din uz!

A încercat să acopere urcarea lui Neuer!

Leroy Sane a ajuns în plasă după mingea șutată de Frimpong / Foto: Imago

Internaționalul german, integralist la formația vizitatoare, i-a tras un pumn zdravăn și acea lovitură a fost ultima imortalizată de camera care a căzut în iarbă. Sane încercase să se opună ocaziei create de urcarea în careul gazdelor a portarului lui Bayern la ultima fază a partidei. O alegere inutilă și inexplicabilă, în condițiile în care munchenezii erau conduși cu 0-2 (goluri Stanisic și Grimaldo).

Sane are 8 goluri și 20 de pase decisive

Execuția atacantului din Țările de Jos a fost prea bună pentru a-i lăsa vreo șansă de a respinge lui Leroy, ajuns în apropierea liniei de poartă! Leroy Sane a șutat cu toată puterea în mingea intrată în gol și apoi a luat la rând camera. 

Nu a mai suportat să fie complice la a doua înfrângere la scor suferită în ultimele două luni (cu Frankfurt s-a înclinat cu 1-5)! După Harry Kane, Leroy Sane are cea mai bună statistică din echipa pregătită de Tuchel: 8 goluri și 12 assisturi reușite în 30 de întâlniri bifate în acest sezon în toate competițiile.

1șut a avut Leroy Sane în 90 de minute jucate contra lui Bayer. Starul german a mai înregsitrat 74 de atingeri de balon, 54 de pase, 3 driblinguri, o centrare bună și 7 dueluri câștigate

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.