Liga 1

CS Universitatea Craiova a mai renunțat la un jucător

Ivaylo Petev, antrenorul celor de la CSU Craiova / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  Monday, 12 February 2024

Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul CSU Craiova, a decis să împrumute unul dintre jucătorii de perspectivă din tabăra oltenilor. Fundașul stânga Denis Benga (18 ani) își va continua sezonul la Ceahlăul Piatra Neamț.

CSU Craiova, locul 4 din Liga 1, a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că Denis Benga va fi împrumutat până la finalul stagiunii curente la Ceahlăul Piatra Neamț, grupare aflată pe locul al 9-lea din Liga 2.

Afacerea dintre CSU Craiova și Ceahlăul Piatra Neamț, confirmată oficial

„OFICIAL | Denis Benga va evolua la FC Ceahlăul Piatra Neamț, sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon competițional. Mult succes, Denis!”, este mesajul postat pe Facebook de CSU Craiova, luni.

Crescut de CSU Craiova, Denis Benga a apucat să strângă în cariera sa de fotbalist profesionist 5 meciuri în tricoul „leilor”.

Internaționalul român de tineret (U17, 8 selecții) a fost trimis la Ceahlăul pentru a avea mai multe șanse de a juca și, implicit, de a căpăta experiență.

8 divizionare secunde nu pot promova în Superligă

CSC 1599 Șelimbăr (locul 1, 32 de puncte), Corvinul Hunedoara (locul 2, 31 de puncte), CSM Reșița (locul 12, 20 de puncte), CSM Alexandria (locul 19, 8 puncte), CSA Steaua (locul 7, 22 de puncte), CS Tunari (locul 17, 12 puncte), CSM Slatina (locul 13, 20 de puncte) și CSC Dumbrăvița (locul 14, 19 puncte) sunt echipele din Liga a 2-a care nu au drept de promovare.

Din Liga a 2-a s-au disputat 15 etape. Au mai rămas 4 runde până la finalul sezonului regular, când primele 6 echipe vor disputa play-off-ul pentru promovare.

Liga a 2-a se reia pe 24 februarie. Ceahlăul a strâns 22 de puncte și se află pe locul 9, la doar un punct distanță de poziția a 6-a ocupată de ACS Viitorul Târgu Jiu. În contextul în care primele două clasate, CSC 1599 Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, nu au drept de promovare, Ceahlăul va avea asigurat cel puțin locul de baraj de promovare dacă se va califica în play-off.

În etapa a 16-a din Liga a 2-a, Ceahlăul Piatra Neamț va juca în deplasare la Chiajna împotriva Concordiei.

VIDEO Ilie Poenaru, poveste senzațională cu Rareș Pop: „A luat doi de 10 și a dat pasă de gol în aceeași zi”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.