Liga 1

Mihai Stoica, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”

+10 Foto
Mihai Stoica a comentat imaginile dureroase cu Cristian Tănase. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB a fost filmat în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului, aparent cu gura sângerândă!

Articol de David Marinescu  —  luni, 12 februarie 2024

Mihai Stoica a făcut o comparație deplasată când a văzut imaginile dureroase cu Cristian Tănase. Fostul mijlocaș al celor de la FCSB a fost filmat în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului, aparent cu gura sângerândă.

Mihai Stoica a fost deranjat de faptul că înregistrarea a fost făcută publică și a făcut o declarație șocantă: „În alte țări, îl împușcau în cap pe cel care filma”. 

FOTO. Mihai Stoica, despre imaginile dureroase cu Cristian Tănase 

+10 Foto
Imagini șocante cu Cristi Tănase

„Se întâmplă, nu doar la fotbal. La el vine imediat și după cealaltă veste... 

Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat și care a vândut imaginile. Sigur le-a vândut! Cât de mizerabili sunt românii! De ce nu vezi în Serbia? Nici în Rusia nu se face. Au făcut și acolo și s-au trezit cu gloanțe în cap.

Am vorbit cu Kevin Kuranyi și l-am întrebat de ce nu sunt paparazzi. Mi-a zis că au fost și s-au trezit cu gloanțe în cap. Nu e ăsta mesajul meu, Doamne ferește. Să nu înțelegeți greșit. Dar cât de abject să fii să filmezi?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

VIDEO. Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

>

Chestionat pe seama subiectului, fostul mijlocaș - cu 7 trofee câștigate în tricoul roș-albastru! - a oferit propria versiune. Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței!

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut? Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! 

Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem... Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu! Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? 

S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut... Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este
- Cristian Tănase, pentru GSP.ro

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.