Liga 1

Căpitanul Farului, plin de fair-play: „Dinamo a meritat victoria, felicitări!” + ce s-a întâmplat în cel mai încins moment al meciului

+35 Foto
Eliminare întoarsă de VAR în Farul - Dinamo

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 12 februarie 2024

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 2-0. Ionuț Larie, căpitanul campioanei, a recunoscut superioritatea formației pregătite de Zeljko Kopic. 

Farul a strâns 7 puncte în primele 3 meciuri disputate în anul 2024, victorii cu formațiile din Craiova și remiză cu FCSB. Astăzi, echipa lui Gică Hagi a fost dominată de Dinamo, lucru recunoscut și de căpitanul Ionuț Larie. 

Ionuț Larie, după Farul - Dinamo: „Au meritat victoria!”

„Cred că a fost cea mai rușinoasă înfrângere din ultimul an, cel puțin. Cea mai dureroasă, nu cea mai rușinoasă. Eram într-un moment bun. Speram să obținem în continuare rezultate pozitive. Voiam să facem o figură frumoasă în fața suporterilor. 

Ne-au dominat la toate capitolele astăzi. La posesie, la pase, la tot! Nu ne-a ieșit nimic. Dinamo a meritat pe deplin victoria. Îi felicităm! Noi mai avem mult de lucru”, a spus Ionuț Larie la Orange Sport. 

În minutul 77, Larie a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului Marcel Bîrsan, după „roșul” arătat lui Alexandru Buzbuchi. Căpitanul Farului a explicat ce s-a întâmplat:

M-am enervat pentru că am înțeles că roșul rămâne indiferent dacă e ofsaid sau nu. El mi-a zis „stai puțin, ia tu galben acum, apoi analizăm noi”. După a dat-o la întors. Mi-am cerut scuze, am greșit. Recunosc. Important e că Buzbuchi n-a luat roșu. A fost un ofsaid evident
- Ionuț Larie, căpitan Farul

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Farul - Dinamo

+35 Foto
Farul - Dinamo

VIDEO. Spectacol pirotehnic înaintea meciului Farul - Dinamo 

>

Citește și alte știri de la Farul - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.