Liga 1

Ce a spus Gică Popescu la plecarea de la stadion: „Niciodată!”

+35 Foto
Dinamo s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 2-0. Gică Popescu, președintele campioanei, consideră că a fost cel mai slab meci al sezonului.

Articol de Sergiu Alexandru, Remus Dinu, Andrei Furnigă (video)  —  luni, 12 februarie 2024

Dinamo s-a impus în deplasarea cu Farul, scor 2-0. Gică Popescu, președintele campioanei, consideră că a fost cel mai slab meci al sezonului. 

Gică Popescu a apărut abătut în fața jurnaliștilor. A recunoscut că prestația Farului a fost mult sub așteptări și sub potențialul echipei.

VIDEO. Gică Popescu, după Farul - Dinamo: „Am jucat prost, dar vom prinde play-off-ul!”

>

„Am jucat prost. Ce se poate spune? Am făcut unul dintre cele mai proaste jocuri ale sezonului. Din păcate, era un meci important. Dacă am fi câștigat, ne-am fi dus la 7 puncte de locul 7. Am fi luat o opțiune serioasă pentru play-off.

Acum ne așteaptă un meci greu la Sepsi, o echipă care este una dintre candidatele la play-off. Sper să nu mai repetăm evoluția din seara asta”, a spus Gică Popescu la plecarea de la stadion. 

Gică Popescu nu crede că fotbaliștii Farului și-au „luat adversarii de sus”: „Niciodată. Știți foarte bine că Gică pregătește jocurile foarte serios. A fost o prestație slabă din partea noastră”.

„Baciul” nu se teme pentru prezența în top 6: „Analiza o vom face la rece și trebuie să vedem care a fost cauza acestei înfrângeri dureroase. Dar eu sunt încrezător. Vom prinde play-off-ul! Îl vom prinde!”.

Trebuie să schimbăm ceva! E clar. Astăzi un singur jucător m-a mulțumit. Căpitanul echipei, Larie, a făcut totul foarte bine! Asta la 37 de ani. A pasat bine, a încercat, a luat mingi. Trebuie să încerci. Restul au rămas datori 100%.

Nici colectiv n-am jucat bine, cam greu pentru unii. Individual sunt multe, dar pe astea le vom evalua. Trebuie să vedem unde mergem și ce trebuie să facem. O să încercăm să văd ce putem face. Nu putem merge în această direcție.

- Gică Hagi

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Farul - Dinamo

+35 Foto
Farul - Dinamo

VIDEO. Spectacol pirotehnic înaintea meciului Farul - Dinamo 

>

Citește și alte știri de la Farul - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.