Altele

Imagini bombă! „Cea mai frumoasă jucătoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 13 februarie 2024

Kansas City Chief a făcut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a făcut Kayla Simmons, supranumită „cea mai frumoasă femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor. 

  • Kansas City Chiefs și-a apărat trofeul NFL, după un Super Bowl LVIII electrizant care a avut nevoie de prelungiri, 25-22 cu San Francisco 49ers. 
  • Patrick Mahomes (28 de ani) pune astfel mâna pe cel de-al treilea titlu din carieră și continuă cursa spre recordul de 7 deținut de legendarul Tom Brady (46 de ani).

A renunțat să poarte sutien la petrecerea de la Super Bowl

Kayla s-a dat în spectacol la Super Bowl, acolo unde a purtat o rochie fără sutien care a uluit audiența. O vezi în galeria foto de mai jos! 

+55 Foto
Kayla Simmons - Super Bowl 2024 (foto: Instagram @kaylasimmmons)

Cu un corp superb, blonda postase o mulțime de poze sexy pe Instagram. Urmărită de aproape un milion de persoane pe rețelele de socializare, Kayla Simmons este considerată a fi cea mai sexy voleibalistă din lume. A jucat până de curând la Marshall University Athletics, unde admite că a avut o problemă: sânii mari au complicat lucrurile. 

Într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu fanii din social media, Kayla le-a transmis acestora că sânii o încurcă la practicarea sportului. „Totul ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”, a spus ea. „Dar nu mi s-a îndeplinit dorința. Nu poți sări la fel de sus, nu poți alerga la fel de rapid, totul este mai dificil”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.