Liga 1

Adrian Ilie știe unde se va transfera Florinel Coman: „Acolo ar face față”

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Tuesday, 13 February 2024

Fostul internațional Adrian Ilie (49 de ani) crede că Florinel Coman (25 de ani), extrema stângă de la FCSB, se va transfera la un club din Spania.

Adrian Ilie spune că Florinel Coman, care este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români, va avea multe oferte din străinătate dacă va face un Campionat European bun. Fostul fotbalist l-ar vedea pe Coman evoluând la un club de mijlocul clasamentului din Spania.

„Septarul” de la FCSB a jucat în 7 din cele 10 meciuri ale României din preliminarii și are șanse mari să fie în lotul convocat de Edward Iordănescu pentru Euro 2024, unde „tricolorii” vor juca da de Belgia, Slovenia și câștigătoarea barajului dintre Israel - Islanda și Bosnia - Ucraina.

11 goluriși 9 pase decisive a adunat Florinel Coman în acest sezon

Adrian Ilie a mai spus că au existat cluburi din străinătate care i-au cerut informații despre mai mulți fotbaliști din Superliga, printre care și Florinel Coman, Darius Olaru sau Octavian Popescu.

Adrian Ilie crede că Florinel Coman va pleca de la FCSB după Campionatul European: „Vor fi echipe care îl vor urmări”

„Coman, în acest moment, este jucător de echipă națională și ar trebui să termine campionatul la FCSB. O să joace meci de meci, iar după un Campionat European care sper să fie foarte bun, vor fi echipe din Europa care îl vor urmări și va fi foarte ușor să plece pe 5 milioane.

Am avut oameni (n.r - de la cluburi din străinătate) care m-au întrebat de mulți jucători din România, de Coman, de Olaru, de Tavi Popescu, de jucători de la Rapid. Întreabă pentru că am relații, am rămas în relații cu ei și mă întreabă de nivelul jucătorilor.

Eu cred că la o echipă de jumătatea clasamentului din Spania, de locurile 8-10, ar face față. E un jucător interesant, are calități foarte bune și ar face față. Poate nu la primele locuri din Spania sau Germania, dar Coman este foarte bun pentru o echipă de mijlocul clasamentului. 

În momentul de față, datorită lui Coman și Olaru, FCSB are acest avantaj de puncte. Dacă vor dispărea din anturajul FCSB, vor găsi greu înlocuitori”, a spus Adrian Ilie, pentru Sport.ro.

În acest moment, echipele de pe locurile 8-10 în La Liga sunt, în ordine, Las Palmas, Valencia și Getafe. 

5 milioane de eurovalorează Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Florin Achim, despre Florinel Coman: „După Euro, cred că e momentul să plece de la FCSB”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.