Liga 1

Adi Popa a comentat imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Eu asta știu, iar MM are dreptate”

+10 Foto
Cristi Tănase

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 13 februarie 2024

Adi Popa (35 de ani), în prezent liber de contract, a comentat, azi, la GSP Live imaginile apărute cu fostul lui coleg, Cristi Tănase (36), întins pe jos în holul blocului. „Mare lucru... M-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta”, s-a apărat fostul „decar” de la FCSB.

Popa și Tănase au jucat împreună la două cluburi, FCSB, în perioada 2012-2015, și Academica Clinceni, în 2021. Extrema dreaptă, ultima oară jucător la Concordia Chiajna, susține că nu știa ca Tănase să se confrunte cu probleme extrasportive.

VIDEO. Adi Popa a văzut imaginile cu Cristi Tănase: „Din ce știu eu, nu avea probleme”

>

„N-am mai vorbit cu el de după perioada Clinceni. Am mai discutat o dată, parcă, la telefon acum ceva timp. 

Din ce îl știu eu, nu avea probleme. De aceea nu cred ce văd, nu știu de când sunt acele imagini, cu tehnologia de azi se pot face multe chestii. Dacă a recunoscut imaginile, el știe mai bine, e om matur, cu copil, cu nevastă. 

+10 Foto
Imagini șocante cu Cristi Tănase

Dar nu știu dacă e OK să te filmeze cineva așa, mai ales că era în intimitatea lui, la ușă la el, la apartament. Chiar am văzut o declarație a lui MM și într-un fel are dreptate”, a declarat Popa la GSP Live. 

Ce a spus Mihai Stoica: 

Se întâmplă, nu doar la fotbal. La el vine imediat și după cealaltă veste... Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat și care a vândut imaginile. Sigur le-a vândut! Cât de mizerabili sunt românii!

Cum a reacționat Cristi Tănase: 

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el

VIDEO. Imagini tulburătoare cu Cristi Tănase » Întins pe jos, sânge în jurul lui și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

>

Pe 27 decembrie 2023, fostul mijlocaș de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal. Acum, la nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată fiind filmat în ipostaze tulburătoare.

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.